Τον πραγματικό λόγο για τον οποίο μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο πέρυσι τον χειμώνα αποκάλυψε η Έλεν ΝτεΤζένερις κατά τη διάρκεια της πρώτης της δημόσιας εμφάνισης εδώ και μήνες.
Σύμφωνα με το BBC, η διάσημη Αμερικανίδα κωμικός μετακόμισε στο Κότσγουολντς με τη σύζυγό της, Πόρσια ντε Ρόσι, τον περασμένο Νοέμβριο – και όπως όλα δείχνουν, σκοπεύουν να μείνουν εκεί για πάντα επειδή η ζωή «είναι απλώς καλύτερη» στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Κατά τη διάρκεια συνομιλίας με τον Βρετανό παρουσιαστή Ρίτσαρντ Μπέικον στο Θέατρο Everyman στο Τσέλτεναμ, η ΝτεΤζένερις επιβεβαίωσε τις ευρέως διαδεδομένες αναφορές ότι μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω της επανεκλογής του Ντόναλντ Τραμπ ως προέδρου των ΗΠΑ.
Η 67χρονη πρώην παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι αυτή και η ντε Ρόσι είχαν αρχικά σχεδιάσει να περνούν μόνο τρεις ή τέσσερις μήνες το χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου είχαν αγοράσει ένα σπίτι στο Κότσγουολντς, ωστόσο όλα φαίνεται να άλλαξαν όταν ο Τραμπ κέρδισε τις εκλογές.
«Φτάσαμε εδώ την προηγούμενη μέρα των εκλογών και ξυπνήσαμε με πολλά μηνύματα από τους φίλους μας με emoji που έκλαιγαν, και εγώ σκέφτηκα, «Μπήκε μέσα»», θυμάται η κωμικός.
«Και εμείς είπαμε, Θα μείνουμε εδώ», συνεχίζει η ΝτεΤζένερις.
Το ζευγάρι – που μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη νέα του αγροτική ζωή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – φαίνεται να έχει ερωτευτεί τη νέα του ζωή στο εξωτερικό, από την κωμόπολη μέχρι τα ζώα της φάρμας τους.
«Είναι απολύτως πανέμορφο», είπε η ΝτεΤζένερις, η οποία σύμφωνα με την ιστοσελίδα news.com.au κάποτε διέμενε στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.
«Δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τέτοιου είδους ομορφιά. Τα χωριά και οι πόλεις και η αρχιτεκτονική – όλα όσα βλέπεις είναι γοητευτικά και είναι απλώς ένας απλούστερος τρόπος ζωής».
Κατά τη διάρκεια της δημόσιας εμφάνισής της, η σταρ μίλησε επίσης για την ιδέα μιας εκπομπής στο Ηνωμένο Βασίλειο, τρία χρόνια μετά την ακύρωση του σόου της, μετά από ισχυρισμούς για τοξικό χώρο εργασίας.
Η κωμικός παραδέχτηκε ότι παρόλο που της λείπουν «πολλά» από την εκπομπή της, δεν πιστεύει ότι ένα παρόμοιο πρόγραμμα θα λειτουργήσει στη σημερινή κοινωνία.