Επιστρέφει στη διαφήμιση ο Κώστας Βουτσάς, ύστερα από σαράντα ολόκληρα χρόνια. Ο ηθοποιός θα συμμετάσχει στη διαφήμιση εταιρίας ελληνικού καφέ, ενώ ο ίδιος δηλώνει ότι δεν θα του είναι καθόλου δύσκολο, αφού πίνει το συγκεκριμένο καφέ από τη Θεσσαλονίκη ακόμη.

«Όλη η δουλειά ήταν υπόθεση μιας ημέρας. Οι διαφημιστές έστησαν στην περιοχή του Αγίου Κοσμά ένα καφενείο και εκεί κάναμε το γύρισμα. Από τις 7.30 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ.», δήλωσε στην Espresso ο αγαπημένος ηθοποιός. Σκηνοθέτης του διαφημιστικού είναι ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, με την οποίο έχει συνεργαστεί ξανά στην ταινία «Bang- bang».

Ο Κώστας Βουτσάς έχει ασχοληθεί με τη διαφήμιση ακόμη μια φορά, πριν από σαράντα χρόνια. «Ήταν μια διαφήμιση για παιχνίδια», θυμάται ο ηθοποιός, ενώ η ατάκα του στη διαφήμιση, στην οποία έβγαινε από μια ψεύτικη πισίνα, ήταν «τσίμπησε το μελανούρι». «Δεν ξαναέκανα από τότε διαφήμιση. Τώρα μου έγινε η πρόταση και δέχθηκα. Εγώ δεν έχω ενδοιασμούς! Κάνω όλες τις δουλειές που έχουν σχέση με την υποκριτική», διευκρινίζει.

Σύμφωνα με το περιοδικό, για τη διαφήμιση είχαν γίνει αρχικά προχωρημένες συζητήσεις με το Θανάση Βέγγο, πριν την περιπέτεια υγείας του.