Ο Αντώνης Νικοπολίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το Σάββατο 25/5.

Σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον Κώστα Τσουρό, ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας, μίλησε για την προσωπική του ζωή, την σύζυγο του Βάσω, αλλά και για την επαγγελματική του πορεία.

«Στο ποδόσφαιρο κανείς δεν εγγυάται τη νίκη. Όταν πήγαινες να παίξεις στην Τιφλίδα με 60.000 κόσμο και μία καλή ομάδα, που ήταν η Γεωργία, ήταν πολύ δύσκολο. Στον αθλητισμό πάντα υπάρχει η επόμενη ημέρα, γιατί πρέπει να ξανακερδίσεις», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Νικοπολίδης. Και συνέχισε: «Είναι στενάχωρο που η Εθνική μας δεν θα είναι στο φετινό Euro.Το 2004 έβλεπες κόσμο να βγαίνει στον δρόμο να πανηγυρίζει με τις ελληνικές σημαίες. Το να κάνεις υπερήφανο τον λαό σου είναι το πιο σημαντικό».

«Η στήριξη της οικογένειας είναι σημαντική. Το να βρεις τον άνθρωπό σου, να μπορείς να επικοινωνείς μαζί του, να αισθάνεσαι ασφαλής και χαρούμενος. Δεν ζηλεύαμε, γιατί εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Δεν δημιουργούσαμε ανασφάλεια ο ένας στον άλλον. Η σχέση μας πέρασε δοκιμασίες αλλά το βαθύτερο είναι η αγάπη, η εκτίμηση και ο σεβασμός για τον άλλον», εξήγησε σε άλλο σημείο ο Αντώνης Νικοπολίδης.

«Το 2011 που “κρέμασα” τα παπούτσια μου, είχαμε εντάσεις στον γάμο μας και βασικός υπεύθυνος ήμουν εγώ. Μπορεί να πέρασα και κάποιου είδους κατάθλιψη, έπρεπε να ξαναβρώ έναν στόχο στη ζωή μου και τον βρήκα», κατέληξε ο Αντώνης Νικοπολίδης.