«Ο κόσμος πεινάει, δεν χρειάζεται να αναφέρουμε αυτά τα ποσά» είπε η Χρύσα Κατσαρίνη, σε ερώτηση για τα χρήματα που δήλωσε πρόσφατα ότι έχει βγάλει από το Instagram η Super Κική.

«Εγώ δεν έχω βγάλει ένα εκατομμύριο από το Instagram, δεν κάνω διαφημίσεις απλά προωθώ τη δουλειά μου σαν κωμικός», είπε αρχικά η γνωστή stand-up comedian, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού».

«Επειδή ξέρω την Super Κική και καταλαβαίνω ότι δεν το είπε με αυτόν τον τρόπο. Προσπαθούσε να εξηγήσει το πώς βίωνε την κατάσταση πριν, πόσα στερήθηκε και πώς τη βιώνει τώρα. Απλά θεωρώ πως στην εποχή που ζούμε δεν χρειάζεται να αναφέρουμε αυτά τα ποσά» διευκρίνισε.

«Είναι πολύ ευτυχές όταν πετυχαίνεις κάτι απλά ο κόσμος αυτή τη στιγμή πεινάει πραγματικά. Και δεν την κατηγορώ την Κική, γιατί ξέρω πολύ καλά ότι δεν το είπε με αυτόν τον τρόπο» κατέληξε η Χρύσα Κατσαρίνη.

«Από τον Αρναούτογλου και μετά άρχισα να βγάζω πάρα πολλά λεφτά» – Η δήλωση της Super Κικής

«Από τον Αρναούτογλου και μετά άρχισα να βγάζω πάρα πολλά λεφτά από το Instagram, μέσα σε έναν χρόνο άγγιξα το εκατομμύριο. Ήθελα να βγάλω τα κόμπλεξ του φτωχού, ήθελα να τα φάω με τους φίλους μου, να δίνω πενηντάρικα tip στους σερβιτόρους μέχρι που βαρέθηκα να κάνω διαφημίσεις» ανέφερε στην συνέχεια η Super Κική και πρόσθεσε: «Ένιωθα ενοχές, οπότε έβγαζα τα μισά του μισού από τα χρήματα. Ήθελα να ζω άνετα εγώ και οι φίλοι μου. Μου έμειναν 200.000 ευρώ σε ένα κουτί και πήγα στην Andreea να της προτείνω την επιχειρηματική ιδέα που είχα».