Για την κόρη της, που αναμένεται να έρθει σε λίγους μήνες στη ζωή, μίλησε το πρωί της Τετάρτης, 3/4, η Ντάνη Γιαννακοπούλου. Όπως τόνισε η ηθοποιός, καθυστέρησε να γίνει μητέρα, γιατί δεν ήθελε να αφήσει την καριέρα της, ενώ, παράλληλα, σημείωσε πως βασικός της στόχος είναι να μάθει το παιδί της να αγαπάει.

Μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» είπε: «Είμαι στις προετοιμασίες για την έλευση του μωρού μου. Μέχρι τον 6ο μήνα δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι θα γίνω μαμά. Είναι μεγάλη απόφαση να κάνεις παιδί. Ως μαμά θα προσπαθήσω να κάνω όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Θέλω να μάθω την κόρη μου να αγαπάει».

«Όταν είδα το υπερηχογράφημα, φώναζα: “είναι ίδια εγώ”. Καθυστέρησα να γίνω μητέρα, επειδή δεν ήθελα να αφήσω την καριέρα μου. Απολαμβάνω που με αναγνωρίζουν, είναι δικαίωση των κόπων μου. Έχω υπάρξει αγοροκόριτσο, είμαι πολύ πείσμων, διεκδικητική και κάπως… αλλόκοτη στις αντιδράσεις μου», σημείωσε.

«Ως σύντροφος είμαι πολύ δοτική. Έχω δεχτεί κακές συμπεριφορές στη δουλειά. Προσπαθώ να βάζω όρια και γίνομαι σκληρή», συμπλήρωσε.