Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega ήταν το πρωί της Τρίτης (02/04) ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» στην οποία θα αντικαταστήσει τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη μετά το πρόβλημα υγείας του δεύτερου.

«Είναι θέμα απόφασης το που βρίσκεις την αισιοδοξία και πώς διαβάζεις την ζωή. Εγώ διάβαζα γκρι προς το μαύρο την ζωή και κάποια στιγμή αποφάσισα να μην το ξανακάνω. Δεν περνούσα καλά. Αποφάσισα ότι αυτό θα τελειώσει για μένα και θα βλέπω και την ζωή και τους ανθρώπους που είναι στην ζωή μου και δίνοντάς του ελαφρυντικά και να προσπαθήσω να κατανοήσω. Δεν ζητάω πολλά πράγματα στην ζωή μου» ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Λουδάρος μιλώντας για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη ζωή και πρόσθεσε: «Έχω περάσει πολύ ωραία στην προσωπική μου ζωή και προσέχω και καθημερινά τους φίλους μου. Νομίζω είμαι καλύτερος φίλος από σύντροφος. Είμαι πολύ δοτικός που πολλές φορές δεν πρέπει. Το μότο μου είναι “μην δίνεις αν δε σου ζητήσουν”, γιατί αυτό τον πνίγει τον άλλο. Όταν δίνεις συνεχώς καλύπτεις μια δική σου ανάγκη όχι του αλλουνού. Αρκεί να καταλάβεις γιατί δίνεις».

Η αντικατάσταση του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

Ο Αντώνης Λουδάρος είπε στη συνέχεια: «Έχω αγάπη γι’ αυτό το πράγμα και για τους ανθρώπους της παράστασης. Ευτυχώς υπήρξε υλικό, το “μονοπάτι” του Χρήστου που με βοήθησε, και διάβασμα πολύ. Όταν έχεις θετική διάθεση και αγάπη, γίνεται αυτό. Κατάλαβα ότι είμαστε μια οικογένεια και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και δεν μπορούσα να μην το κάνω. Δεν επικοινώνησα με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη μετά το πρόβλημα υγείας του αλλά του έστειλα μήνυμα, ρωτάω συνεχώς την Βίκυ Σταυροπούλου, θέλει τον χρόνο του να αναρρώσει για να γυρίσει το καλοκαίρι στην περιοδεία του. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, και το κάνω από την καρδιά μου για τον Χρήστο, την Βίκυ, το θέατρο “Αλίκη”. Θα βγω αύριο σαν να έχω κάνει πολλές πρόβες».

Η σειρά «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Κλείνοντας, ο Αντώνης Λουδάρος είπε: «Έρχεται μία σειρά που θα συμμετάσχω με τίτλο “Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα”, που θα σατιρίζει δημοφιλή τηλεοπτικά δράματα, η κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου. Έχουμε γελάσει πολύ στα γυρίσματα. Έχω ολοκληρώσει και τα 14 επεισόδια σχεδόν. Βλέπω τηλεόραση, όχι τα πάντα, γιατί με ξεκουράζει. Μου αρέσει και η Eurovision και βλέπω εκπομπές σχετικές με αυτό. Θέλω να βγει η Ελλάδα, πιστεύω ότι θα βγει η Ελβετία ή Ιταλία».