«Εύχομαι καμιά γυναίκα να μην ζήσει αυτό που έζησε τότε η Ιωάννα» είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση revenge porn με θύμα την influencer Ιωάννα Τούνη.

«Εγώ θα πω ότι επιτέλους ήρθε η στιγμή να καταδικαστούν αυτοί που έχουν διαπράξει “βιασμό” στην υπόληψη και στην αξιοπρέπεια της Ιωάννας. Θεωρώ και εύχομαι καμία γυναίκα να μην ζήσει αυτό που έζησε η Ιωάννα τότε» είπε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια των «My Style Rocks» και «Survivor».

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ανέφερε ότι όταν έγινε γνωστή η υπόθεση της Ιωάννας Τούνη, ήταν μαζί της κάθε μέρα και την ημέρα που γύρισε το βίντεο στο οποίο εξομολογήθηκε κλαίγοντας τι είχε συμβεί.

«Ήμουν μαζί της κάθε μέρα και θυμάμαι πολύ καλά, τι είχε περάσει. Θέλω να δικαιωθεί.  Ήμασταν μαζί τότε, στην Κρήτη το γυρίσαμε το βίντεο. Εγώ ήμουν έξω από το παράθυρο, περίμενα να τελειώσει την εξομολόγησή της. Ήταν πολύ δύσκολο, το θυμάμαι. Ήμουν όλο τον χρόνο εκεί δίπλα της και στα δικαστήρια που είχαμε πάει για την κατάθεση. Ήμουν δίπλα της 24 ώρες το 24ωρο. Είχα αφήσει την οικογένειά μου να πάω να μείνω μαζί της σε ένα σπίτι να την προσέχω ήμουν δίπλα της 100% και τη στήριξα πάρα πολύ. Εύχομαι να δικαιωθεί» επανέλαβε η Βρισηίδα Ανδριώτου για την Ιωάννα Τούνη.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μετά το 00:40: