«Υπάρχουν εργαζόμενοι εδώ, που δεν θέλουν να τη βλέπουν», είπε σήμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Τραϊάνα Ανανία, σχετικά με την εμφάνιση της ηθοποιού στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Από την πλευρά της η ηθοποιός απάντησε στον Ανδρέα Μικρούτσικο από το προφίλ της στο Instagram γράφοντας:

«Έχω υπάρξει τοξική και προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Ωστόσο, η επίθεση του κ. Μικρούτσικου δεν νομίζω ότι είχε σαν στόχο να με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Μάλλον να υπερασπιστεί τον κ. Κιμούλη».

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την ηθοποιό με τον δημοσιογράφο να τη ρωτά για τα λεγόμενα του Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Εμένα δεν θέλουν να βλέπουν; Εντάξει δεν έχω πρόβλημα, και εγώ μπορεί να μην θέλω να βλέπω κάποιους. Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του. Τα φιλιά μου», είπε η Τραϊάνα Ανανία.

Στη σημερινή εκπομπή ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αφού παρακολούθησε το βίντεο τοποθετήθηκε για το θέμα λέγοντας:

«Κατ’ αρχήν είναι μια πολύ μετρημένη απάντηση, δεν ρίχνει λάδι στη φωτιά και το εκτιμώ. Εγώ είπα απλά αυτά που μου έχουν πει, δεν έχω προσωπική άποψη. Επειδή μου έχουν μιλήσει πάρα πολλοί εργαζόμενοι και μου είπαν τα ίδια. Και άλλοι άνθρωποι από το J2US. Δεν ήρθα να «καρφώσω» κάποιον άνθρωπο. Εγώ είδα μια κριτική και είπα «δεν μπορεί να μιλάς για συμπεριφορές περίεργες, όταν απλοί εργαζόμενοι σε κατηγορούν για αυτό». Η ίδια είπε «ήμουν τοξική» και εγώ πάνω κάτω αυτό πήγα να περιγράψω. Τι μπορεί να έχει ένας απλός εργαζόμενος με την Τραϊάνα; Να την ζηλεύει; Δεν μου το είπε ένας, μου το είπαν όλοι. Έχει μία συμπεριφορά που ενοχλεί. Έτυχε να μιλήσω και με ηθοποιό που έχει παίξει μαζί της και μου είπε ότι είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέω».