Μια αποκλειστική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο Χρίστος Αντωνιάδης. Ο τραγουδιστής μίλησε για τον «χωρισμό» με την οικογένειά του, τη «δύσκολη» Άντζελα Δημητρίου, αλλά και την εμμονική θαυμάστρια που εμφανίστηκε στο καμαρίνι του.

«Από μικρός έλεγα ότι…»

«Μου λείπουν τα παιδάκια μου και η γυναικούλα μου. Τους αποχωρίστηκα, γιατί χρειάζεται να δουλεύω, για να τους τα παρέχω όλα. Έχω ακούσει διάφορα σχόλια, να λένε ότι άφησα τη γυναίκα μου και τα παιδιά για να κάνω… ζωάρα. Από μικρός έλεγα πως θα παντρευτώ στα 40 και έτσι έγινε, ήρθε μόνο του κάποια στιγμή, βαρέθηκα να είμαι μονός», είπε και πρόσθεσε: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί 16 χρόνια, φτάσαμε κοντά στον χωρισμό, αλλά προσπαθήσαμε να είμαστε μαζί και θα είμαστε για πολλά χρόνια ακόμα. Έχουμε 20 χρόνια διαφορά στην ηλικία. Είναι τέλεια η πατρότητα, τα πρώτα χρόνια, όμως, τα παιδιά ανήκουν στη μανούλα».

O Αντωνιάδης στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και σε μία εμμονική θαυμάστρια που «μπούκαρε» στο καμαρίνι του: «Είχα εμμονικές θαυμάστριες, με έπαιρναν τηλέφωνο το βράδυ που ήμουν με τη γυναίκα μου, είχα πάει στην αστυνομία. Είχε έρθει μια θαυμάστρια φορώντας καμπαρντίνα και από μέσα φορούσε μόνο ένα δίχτυ», αποκάλυψε.

«Όταν είδα τη γυναίκα μου “παίξαμε” παιχνίδι με τα μάτια και ολοκληρώθηκε στο καμαρίνι που μιλήσαμε», είπε.

Ο τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά και για το σεξ: «Το σεξ στην αρχή της σχέσης είναι καθοριστικό, κάνεις παντού… στα πατώματα, στην κουζίνα, στο σαλόνι. Όταν έρχεται η αγάπη στη σχέση λίγο βαριέσαι, λέω πάντα αλήθεια…».

Σχετικά με την Άντζελα Δημητρίου ανέφερε πως είναι δύσκολη συνεργάτιδα: «Η Άντζελα Δημητρίου είναι δύσκολη συνεργάτιδα, έχουμε μανουριάσει, αλλά την αγαπάω και με αγαπάει. Μερικές φορές αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα πράγματα και πρέπει να της τα εξηγήσεις παραπάνω».