Σούπερ μόντελ όπως οι Cindy Crawford, Naomi Campbell, Christy Turlington και Linda Evangelista είναι μεταξύ των 40 σταρ στο τελευταίο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue. Η Oprah Winfrey, η Victoria Beckham, η Dua Lipa και η Miley Cyrus συμμετέχουν επίσης στην «αποχαιρετιστήρια φωτογράφιση» για το τελευταίο τεύχος του απερχόμενου εκδότη Edward Enninful.

Ο ίδιος ήθελε το θρυλικό τεύχος να είναι εξ ολοκλήρου «αφιερωμένο στις γυναίκες».

Ο Enninful δήλωσε ότι κανένα πρόσωπο από μόνο του δεν θα μπορούσε να «συμπυκνώσει τα τελευταία χρόνια για το περιοδικό».

Επέλεξε γυναίκες που, όπως υποστήριξε, «έφτασαν πέρα από τη μόδα και την κουλτούρα για να αλλάξουν τη δομή της κοινωνίας στη δεκαετία του 2020, με τρόπους μικρούς και μεγάλους και πάντα θετικούς».

Η Kate Moss, η Cara Delevingne, η Gemma Chan, η Jodie Comer, η Maya Jama και η Rina Sawayama είναι μεταξύ των βρετανών σταρ που θα παρουσιαστούν στη σύνθεση.

Στο κατάλογο των σούπερ σταρ περιλαμβάνονται επίσης η Serena Williams, η Iman, η Selma Blair και η Anya Taylor-Joy.

Το καστ των σταρ έφτασε αεροπορικώς από όλο τον κόσμο και συγκεντρώθηκε τον Δεκέμβριο σε ένα στούντιο της Νέας Υόρκης σε κάτι που περιγράφηκε ως ένα επίτευγμα υλικοτεχνικής και προγραμματικής φύσεως από τη βρετανική Vogue.

Η Vogue δημοσίευσε ένα βίντεο από την ομαδική φωτογράφιση για να αποδείξει ότι δεν είχαν φωτογραφηθεί ξεχωριστά και δεν είχαν ενωθεί στο Photoshop, σύμφωνα με το βρετανικό BBC.