Τα… μαζεύει ο Σταμάτης Κραουνάκης για τον Γιώργο Νταλάρα, μετά την κριτική που άσκησε στον τραγουδιστή, με αφορμή το ξέσπασμά του τελευταίου κατά δημοσιογράφων. «Με τον Γιώργο Νταλάρα έχουμε άριστες σχέσεις ακόμα πιο άριστες με την λατρευτή μου Άννα την γυναίκα του» υποστηρίζοντας ότι «το χθεσινό μου σχόλιο είχε πολύ χιούμορ… πράγμα που παράκαμψαν απαξάπαντες… το επίθετο αιχμηρή που κοτσάρανε ακόμα και οι αριστερούμπες είναι κουτό και αβάσιμο», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Μάλιστα, ανάρτησε και μια φωτογραφία του ίδιου με τον Γιώργο Νταλάρα «από παρουσίαση των τραγουδιών του αγαπημένου μας Νίκου Πλατύραχου».

«Γιώργο σ’ αγαπάμε» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Σταμάτης Κραουνάκης

Στην προηγούμενη ανάρτησή του, ο Σταμάτης Κραουνάκης έγραφε για το έντονο περιστατικό που έγινε ανάμεσα στον Γιώργο Νταλάρα και τους δημοσιογράφους:

«Βγαίνεις από τον Νίκος Μπογιόπουλος #realfm εννιάμιση ώρα το βράδυ. Στο παγωμένο βράδυ. Έχεις μιλήσει για συναδέλφους που διαφημίζουν πακοτίνια μια δικιά σου και δικιά μου και τράπεζες προ καιρού. Έχεις μιλήσει για τον Τσιτσάνη!

Καραδοκούν τα Κάμερονια και τα εργαζόμενα παιδιά 200 € το μήνα μεικτά στην καλύτερη. Έχεις φροντίσει να φοράς μάξι καμπαρντίνα με κόκκινη φόδρα τουλάχιστον! Προχωράς κατευθείαν στο αμάξι σου λες χαμογελώντας με το υπέροχο χαμόγελο σου “Καλησπέρα παιδιά σας καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για σας. Σας φιλώ πολύ”. Τα παραπανίσια έχουν θέμα. Γνώμη μου».