Μια διαφορετική οικογενειακή έξοδο είχαν ο πρίγκιπας Αλβέρτος, η πριγκίπισσα Σαρλίν και τα παιδιά τους. Το πριγκιπικό ζεύγος με τα 9χρονα δίδυμα παιδιά τους, την πριγκίπισσα Gabriella και τον πρίγκιπα Ζακ, παρακολούθησαν το ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Τσίρκου του Μόντε Κάρλο το Σάββατο, 13 Ιανουαρίου, σε μια χαριτωμένη οικογενειακή στιγμή, στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση για το 2024.

Τα δίδυμα φωτογραφήθηκαν με χαρούμενη διάθεση και… κόκκινες μύτες ως φόρο τιμής στο φεστιβάλ, καθώς εμφανίστηκαν στο μπαλκόνι του παλατιού μαζί με τους γονείς τους.  Το πριγκιπικό ζεύγος έδειχνε ευτυχισμένο, καθώς περιηγούσε τα παιδιά του στα αξιοθέατα. Υπήρχαν στολισμένα άρματα, καλλιτέχνες με κοστούμια, ελέφαντες, άλογα, μια ορχήστρα και κλόουν, που διασκέδαζαν το κοινό.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τσίρκου του Μόντε Κάρλο τίμησε τον ιδρυτή του, τον αείμνηστο πρίγκιπα Ρενιέ Γ’, πατέρα του Αλβέρτου, με ένα μείγμα από παραδοσιακά αλλά και σύγχρονα νούμερα τσίρκου. Το εντυπωσιακό Φεστιβάλ Τσίρκου φέτος θα γιορτάσει τα 50 χρόνια του (1974-2024).

La famille princière était réunie aujourd’hui sur la place du palais princier pour assister au spectacle "Open Air…

Posted by Palais Princier de Monaco – Prince's Palace of Monaco on Saturday, January 13, 2024