Στην εκπομπή «Μαμά-δες», η οποία θα προβληθεί την Κυριακή στην ΕΡΤ1, θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο γνωστός τραγουδιστής στη συνέντευξη που έδωσε στη Τζένη Θεωνά μίλησε και για το «Globetrotters», αλλά και τους επικούς καβγάδες που είχε on camera στο παιχνίδι με τη σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη.

«Σαφώς και είναι προϊόν μοντάζ. Δεν είναι ότι είδατε κάτι που δεν ισχύει, αλλά δεν είδατε πώς φτάνουμε στη σύγκρουση. Όταν σηκώνεσαι στις 5 το πρωί, στους -10… Βάλε ότι είσαι στη Νέα Ζηλανδία και χιονίζει και λες “τώρα θα μου βάλουν μικρόφωνο, θα με ακολουθούν με τις κάμερες”, είναι κάτι που θέλεις λίγο το χρόνο σου. Θεωρούσα ότι όλο αυτό είναι ένα άχρηστο υλικό και ότι εμείς πήγαμε εκεί για ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι. Δεν περίμενα ότι θα δείξουν τους τσακωμούς μας στις 5 ηπείρους», αναφέρει αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης στο απόσπασμα από τη συγκεκριμένη συνέντευξη, το οποίο προβλήθηκε σήμερα Παρασκευή (29/12) στο Happy Day.

Ο τραγουδιστής λέει στη συνέχεια: «Αυτό ήταν και το συνειδητοποίησα στο πρώτο τρέιλερ. Έπεσα από τα σύννεφα, κουφάθηκα, είπα “Χριστέ μου, τι είναι αυτό; Θα γίνω ρεζίλι”. Πού να φανταστώ ότι αυτό θα αλλάξει τη ζωή μας εντελώς προς το καλύτερο. Δεν μετανιώνω που πήγαμε εκεί».