Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου γιόρτασε τα 50ά του γενέθλια το βράδυ της Κυριακής (17/12), διοργανώνοντας ένα πάρτι με εκλεκτούς καλεσμένους.

Σε δηλώσεις του από το πάρτι, που μετέδωσε η εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο δώρο που του έκανε η νύφη του. «Είναι μια πάρα πολύ ωραία στιγμή, ευχαριστώ τον Θεό που έφτασα μέχρι εδώ. Δεν έχω ξανακάνει πάρτι στη ζωή μου και γι’ αυτό τα έχω λίγο χαμένα. Την κρίση ηλικίας την πέρασα στα 40. Δεν με αγχώνει τώρα που μπήκε το 5 μπροστά. Ο γιος μου δεν μου έδωσε κάποια ευχή. Μου έστειλε ένα μήνυμα το πρωί και μου είπε “σ’ αγαπώ”, οπότε αυτό μου φτάνει. Έχω γράψει μια κασέτα με όσα θέλω να του πω, σε περίπτωση που δεν προλάβω να το κάνω. Η νύφη μου μού έφερε δώρο ένα χαρτί υγείας, γιατί ο γέρος πάει ή από πέσιμο ή από…», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Δεν νομίζω του χρόνου να με δείτε σε κάποιο πρωινό. Έτσι λέω αυτή τη στιγμή… Το πρωινό είναι κάτι που υπάρχει μέσα στο μυαλό μου, αλλά όχι γι’ αυτή τη στιγμή», τόνισε σχετικά με τα επαγγελματικά του σχέδια.

Για τον γιο του ο παρουσιαστής του Ant1 μίλησε την Κυριακή στη Μπέττυ Μαγγίρα και στην εκπομπή «I Love ΣουΚου». «Σήμερα που έγινα 50 χρονών κάθισα – και το λέω για πρώτη φορά – και έγραψα μία ταινία. Έβαλα έναν φίλο μου cameraman, έστησε μπροστά μου την κάμερα, την άνοιξε, του λέω “σε παρακαλώ, φύγε” και μίλησα επί 30 λεπτά απέναντι στον γιο μου, χωρίς να είναι εκείνος μπροστά φυσικά. Αν προλάβω να του τα πω μέχρι τα 20-25 του, δε θα χρειαστεί η κασέτα. Αν δεν προλάβω, είπα σε κάποιους να του τη δώσουν, για να του πω τρία πράγματα σαν πατέρας. Αν τα καταλάβει, τα κατάλαβε. Αν δεν τα καταλάβει, θα μείνει απλά μια κασέτα», συμπλήρωσε και τα λόγια του καθηλώνουν.

«Δεν έχω το θάρρος να με αλλάξω, είμαι τόσο “μικρούλης” ακόμη. Οι φόβοι είναι ακόμη μεγάλοι, δεν έχω τα κότσια να αλλάξω και λυπάμαι για αυτό. Έχεις απέναντί σου ένα ανθρωπάκι δυστυχώς. Υπάρχουν άλλοι που είχαν πράγματι τα κότσια να κάνουν και να πουν αυτά που θέλουν. Αυτοί είναι μάγκες, άντρες και γυναίκες», παραδέχτηκε σε άλλο σημείο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Γιώργος Λιανός: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει αντρίκια στα δύσκολά μου»

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Γιώργος Λιανός, που ευχαρίστησε δημόσια τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Ο Γρηγόρης έχει έναν έρωτα με τα πούρα από τον Άγιο Δομίνικο και κάθε φορά που γυρίζω από κάτω του φέρνω. Οι μισοί του έφεραν ποτά, οι άλλοι μισοί πούρα. Θέλουμε να τον… καταστρέψουμε», αστειεύτηκε ο παρουσιαστής και τραγουδιστής. «Ο Γρηγόρης με έχει στηρίξει σε πάρα πολλές φάσεις της ζωής μου και με τρόπο αντρίκιο και πολλές φορές κρυφό. Δεν έχω μάθει τα καλά πράγματα που έχει κάνει για μένα. Ευελπιστώ στο μέλλον να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του», συνέχισε.

«Από κοντά ντρέπομαι να του πω ευχαριστώ, οπότε του το λέω από εδώ. Γρηγόρη, σε ευχαριστώ για ό,τι έχεις κάνει για μένα. Είναι η πρώτη φορά που το λέω», κατέληξε.

Σάκης Αρναούτογλου: «Χωρίς τον Γρηγόρη δεν θα είχα καταφέρει τίποτα»

Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε και ο Σάκης Αρναούτογλου, στο πλαίσιο της βραδιάς των γενεθλίων του αδερφού του.

Ο γνωστός μετεωρολόγος αναφέρθηκε στις δύσκολες καταστάσεις που τον στήριξε ο αδερφός του και τόνισε πως του χρωστάει τα πάντα.

«Ο αδερφός μου πιστεύω ότι είναι το χάπι της ευτυχίας. Να συνεχίσει μέχρι τα βαθιά γεράματα να δίνει χαρά και στους δικούς του, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους. Χωρίς αυτόν δεν θα είχα καταφέρει τίποτα απ’ όσα έχω καταφέρει. Στάθηκε δίπλα μου μέχρι και την τελευταία στιγμή σε δύσκολες καταστάσεις και του χρωστάω τα πάντα», είπε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Φίλοι και συνεργάτες του έδωσαν το παρών σε γνωστό bar-restaurant πεντάστερου ξενοδοχείου στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Πολλά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο μοιράστηκαν μερικά stories στους λογαριασμούς τους στο Ιnstagram, όπου πόζαραν μαζί με τον παρουσιαστή.

Ανάμεσα σε αυτούς βρέθηκαν η Μαρία Ηλιάκη, η Ελένη Βουλγαράκη, ο Λάμπρος Φισφής, ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο Πέτρος Πυλαρινός και ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Απόστολος Λύτρας με τη σύζυγό του, ο Αντώνης Ρέμος, ο Δημήτρης Σταρόβας.