Τις φήμες πως έχει ακούσει 150 τραγούδια και τα έχει απορρίψει όλα στην αναζήτησή της να βρει εκείνο το οποίο θα ερμηνεύσει στην Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε τον Μάιο του 2024, διέψευσε η Μαρίνα Σάττι.

Η νεαρή τραγουδίστρια τόνισε πως «αυτή η πληροφορία δεν ισχύει» και εξήγησε πως ο μόνος λόγος που μπήκε στη διαδικασία είναι από σεβασμό στους συναδέλφους της δημιουργούς.

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Σάττι έγραψε σε instastories πως: «Αυτό που και καλά άκουσα εγώ προσωπικά 150 τραγούδια και τα απέρριψα όλα ήθελα να ήξερα πώς προέκυψε. Ο μόνος λόγος που μπαίνω στη διαδικασία να ασχοληθώ είναι καθαρά από σεβασμό στους συναδέλφους δημιουργούς. Ξέρω πώς είναι να γράφεις τραγούδια και να βάζεις χρόνο, ενέργεια και κόπο με αγάπη για να βγάλεις κάτι από μέσα σου, οπότε σας λέω ότι αυτή η πληροφορία ΔΕΝ ισχύει.

Όταν ολοκληρωθεί από ΌΛΟΥΣ η ακρόαση όλων των τραγουδιών που έχουν σταλεί στην ΕΡΤ θα σας ενημερώσουμε επίσημα προφανώς! Ευχαριστώ προσωπικά πολύ όλους τους δημιουργούς που έβαλαν την αγάπη τους και το χρόνο τους και τη σκέψη τους και ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόταση της ΕΡΤ».