Η Yelena Lala είναι 25 ετών και ισχυρίζεται πως από τότε που ξεκίνησε να βγαίνει με τον σύντροφό της, πριν 3 χρόνια περίπου, ο ίδιος έχει ξοδέψει περίπου 1,25 εκατ. δολάρια, για να της παρέχει μια ζωή χωρίς άγχος. Τώρα, το μόνο που κάνει η Lala είναι να κάθεται στο σπίτι, όμως η ιστορία αγάπης τους ξεκίνησε διαφορετικά.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, η Yelena Lala ήταν φοιτήτρια μόδας στο Παρίσι. Μια μέρα δέχτηκε ένα μήνυμα στο Instagram από τον άντρα, που στη συνέχεια έγινε το αγόρι της. Λίγες μέρες πέρασαν και ο 34χρονος ταξίδεψε στην πόλη του έρωτα, για να γνωρίσει από κοντά την Lala. Από τότε, τη στηρίζει οικονομικά.

«Αναλαμβάνει όλα τα έξοδά μου» είπε η 25χρονη σε μια συνέντευξή της, σύμφωνα με το nypost.com. «Δεν χρειάζεται να με νοιάζει κάτι. Ζω μια ζωή χωρίς άγχος». Η ίδια δεν αποκάλυψε το όνομα του συντρόφου της, όμως είπε πως μένει στη Νέα Υόρκη και εργάζεται στον τομέα της τεχνολογίας.

Σήμερα, το ζευγάρι περνά τον χρόνο του ταξιδεύοντας από χώρα σε χώρα και μένοντας σε πανάκριβα ξενοδοχεία. Από τότε που ξεκίνησε το ειδύλλιό τους, η Lala έχει επισκεφθεί 55 διαφορετικά μέρη, με τους πιο μαγευτικούς προορισμούς να είναι η Ναμίμπια και η Λαπωνία. «Είναι αναπάντεχο. Μπορεί να μου πει “Αύριο πάμε Ιαπωνία”», ισχυρίστηκε η 25χρονη για τον σύντροφό της.

«Σε κάθε χώρα έχω κάποιον να μου φτιάχνει τα νύχια. Είναι κάπως αστείο», είπε η ίδια. «Μένουμε πάντα σε ωραία ξενοδοχεία. Έχει καταπληκτικό γούστο», ισχυρίζεται για τον 34χρονο σύντροφό της.

«Πιστεύω πως είναι ευθύνη του άντρα να φροντίζει τη γυναίκα. Όταν ένας άντρας αγαπά πραγματικά τη γυναίκα του, είναι φυσικό να τη φροντίζει στον βαθμό που είναι διαθέσιμος να το κάνει», πιστεύει η Lala και παροτρύνει τις υπόλοιπες γυναίκες να μην συμβιβάζονται με άντρες που δεν κάνουν τα πάντα, για να τις φροντίζουν.

«Μην συμβιβάζεστε. Η αδερφή – ψυχή σας είναι εκεί έξω», καταλήγει.