Ο λαμπερός ηθοποιός του Χόλιγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «The Boys in the Boat», στην οποία είναι παραγωγός και σκηνοθέτης. Κατά την παραμονή του στο κόκκινο χαλί, ο Κλούνεϊ μίλησε στους δημοσιογράφους για την ταινία αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Αίσθηση προκάλεσε η απάντηση του Κλούνεϊ, όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε αν μαγειρεύει. «Μαγειρεύω. Μαγειρεύω τα πάντα. Η γυναίκα μου είναι εξαιρετική δικηγόρος, μια από τις καλύτερες δικηγόρους του κόσμου, αναλαμβάνει πολύ σοβαρές υποθέσεις. Είναι καλύτερα να αναλαμβάνω εγώ το μαγείρεμα, αλλιώς θα πεθάνουμε όλοι», είπε για την αγαπημένη του, Αμάλ Κλούνεϊ.

Όσον αφορά το χριστουγεννιάτικο μενού στο σπίτι των Κλούνεϊ, ο ηθοποιός απάντησε: «Φέτος θα μαγειρέψω μια χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα, όπως έκανα την Ημέρα των Ευχαριστιών. Είναι δύσκολο να βρεις μια καλή (γαλοπούλα), αλλά βρήκα μια καλή, οπότε θα κάνουμε χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα».

Όσον αφορά τα δίδυμα παιδιά του, ο ηθοποιός ανέφερε πως «τις προάλλες ένα παιδί στο σχολείο είπε σε ένα από τα παιδιά μου πως είμαι διάσημος και ο γιος μου ήρθε και με ρώτησε: “Μπαμπά, τι είναι διάσημος;“».