Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» βρέθηκε ο Τάκης Καραγκούνιας και με αφορμή τον επικείμενο νέο κύκλο του reality επιβίωσης, αναφέρθηκε στην εμπειρία του, δηλώνοντας πρόθυμος να βρεθεί ξανά στο παιχνίδι και να αγωνιστεί.

«Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ, αυτός είναι ο εαυτός μου. Αν δεν γουστάρω κάποιον, σηκώνομαι και φεύγω. Στο Survivor δεν μπορώ να το κάνω αυτό, οπότε ανέχομαι καταστάσεις. Ο κόσμος έχει καταλάβει ποιος είμαι», ανέφερε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Τους έχω ζαλίσει, το ξέρουν ότι θέλω σαν τρελός να ξαναπάω. Προπονούμαι όλη μέρα. Θέλω να πάω και να το σηκώσω. Δεν έχω καμία επίσημη πρόταση και απ’ ό,τι γνωρίζω δεν έχει γίνει σε κανέναν. Είναι παραφιλολογία αυτά που λέγονται», σχολίασε ο πρώην παίκτης του Survivor και πρόσθεσε:

«Το Survivor με βοήθησε πάρα πολύ οικονομικά, τα ποσά δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα. Είχα χρέη, ξεχρέωσα, φροντίζω την κορούλα μου όσο καλύτερα μπορώ. Ήταν ένας τρόπος για να αλλάξω τη ζωή μου», εξομολογήθηκε ο Τάκης Καραγκούνιας στο «Πρωινό ΣουΣού».

«Ακούω ότι θέλουν η Ασημίνα και η Δαλάκα να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Δεν καταλαβαίνω. Γιατί θέλει η Δαλάκα να ξαναμπεί; Για να ξανακλέψει τους κανόνες; Η παραγωγή έκανε τα πάντα για να προστατεύσει το παιχνίδι αλλά υπήρχαν κάποιοι παίκτες που έκαναν παρανομίες», σχολίασε σε άλλο σημείο ο Τάκης Καραγκούνιας.

Η πρόταση του Ατζούν στον Αχιλλέα Μπέο για να μπει ο γιος του στο Survivor

Σε ρυθμούς Survivor κινείται η Acun Medya, η οποία προετοιμάζεται για τον νέο κύκλο του reality επιβίωσης και έχει ξεκινήσει τις οντισιόν για τους Μαχητές, αλλά και τα τηλέφωνα για τους Διάσημους.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σαράντο στο «Πρωινό Σουσού», η παραγωγή του Survivor έχει επικοινωνήσει με τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, για να του κάνει πρόταση για τον γιο του.

«Ο Acun πριν από λίγο καιρό είχε επισκεφθεί τον Βόλο για επαγγελματικούς λόγους, γιατί ήθελε να επενδύσει εκεί χρήματα, κάτι που θέλει πολύ ο Αχιλλέας Μπέος. Τότε είχαμε ακούσει ότι είχε πει ο ίδιος να συμμετάσχει στο φετινό Survivor. Μετά ακούσαμε ότι ήταν για πλάκα και έτσι κι αλλιώς είναι 64 ετών, οπότε δεν θα μπορούσε», είπε ο δημοσιογράφος.

«Ο Αχιλλέας Μπέος έχει δύο γιους, τον Νικόλα και τον μικρότερο Αχιλλέα. Αυτός που όπως θέλουν οι φήμες, θα μπει στο Survivor, είναι ο Νικόλας. Ο Νικόλας βρισκόταν στην Αμερική, ασχολούνταν με τη μουσική, επέστρεψε για να πάει στον στρατό και στη συνέχεια έμεινε για να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις», πρόσθεσε.

Ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε πως του είχε γίνει πρόταση για το Survivor, ο Νίκος Γιάννης είπε πως δεν έχει δεχτεί πρόταση για τον φετινό κύκλο του παιχνιδιού, ενώ τέλος ο Κώστας Κοκκινάκης τόνισε πως δεν του έχει γίνει κρούση, αλλά και να του γίνει δεν θα πάει.

«Μου είχε γίνει πρόταση στα πρώτα δύο Survivor, μετά όχι. Αν δεν είχα δουλειά και είχα την ελευθερία και την άνεση να φύγω, μπορεί να πήγαινα. Σίγουρα είναι δέλεαρ τα χρήματα», αποκάλυψε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Από την πλευρά του ο Νίκος Γιάννης δήλωσε: «Φυσικά και θα πήγαινα, είναι ψύχωση το Survivor. Είναι σαν μικρόβιο. Αν θέλουν να βγάλω κι εγώ λίγο τα ρούχα. Απέδειξα αν πληρώ τα κριτήρια ή όχι. Θα φώναζα “ναι” αν μου έλεγαν να ξαναπάω».

Ο Κώστας Κοκκινάκης δήλωσε: «Δεν μου έχει γίνει κρούση, αλλά και να μου γίνει δεν θα πάω. Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω τα τελευταία χρόνια. Είναι πολύ έξω από εμένα, με εκνευρίζει και δεν το βλέπω καν».