Το γεγονός πως θα ήθελε να διαγράψει όλες τις κακές στιγμές του 2023 ανέφερε σε δηλώσεις της, κατά την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της από τον Γρηγόρη Πετράκο η Θεοφανία Παπαθωμά. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως αποφεύγει να τσακώνεται και πάντα προσπαθεί να αποκαθιστά τα πράγματα, ενώ δήλωσε πως της αρέσουν τα τηλεπαιχνίδια και θα ήθελε κάποτε να παρουσιάσει ένα.

Η Θεοφανία Παπαθωμά παρουσίασε το νέο της βιβλίο με τίτλο «Ποιος έκλεψε τη στολή του Άι Βασίλη» και σε δηλώσεις της που προβλήθηκαν τη Δευτέρα (4/12) από την εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» είπε: «Τα Χριστούγεννα είναι ημέρες αγάπης και πρέπει να αποκαθιστούμε τις σχέσεις με όλους τους ανθρώπους. Είναι γιορτές αγάπης».

Όπως τόνισε η ίδια, η ιδέα του βιβλίου προέκυψε λόγω των Χριστουγέννων και αφορά την πάλη του καλού και του κακού, τη μάχη που δίνει το φως με το σκοτάδι.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως θα έπρεπε να καταργηθεί, κατά τη γνώμη της, η διπλή παράσταση στο θέατρο, καθώς είναι απάνθρωπο να δουλεύουν τόσο πολύ στην περίοδο των γιορτών οι άνθρωποι.

«Θα ήθελα να διαγράψω όλες τις κακές στιγμές, την ένταση και τη δυσκολία που περνάμε όλοι μας» απάντησε αναφορικά με το τι θα διέγραφε από το 2023.