Την Κάτια Ταρανμπάνκο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και ο δημοσιογράφος, Πάνος Παπαδόπουλος. Το νεαρό μοντέλο, μεταξύ άλλων, μίλησε για την παράσταση που θα συμμετέχει στο Μέγαρο Μουσικής, για τα αρνητικά σχόλια, αλλά και για τη νέα σχέση του πρώην συντρόφου της, Θοδωρή, ο οποίος βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της πρώην συντρόφου του Στάθη Σχίζα.

«Είμαι σε μια φάση που κάνω μαθήματα υποκριτικής και ορθοφωνίας και ταυτόχρονα ετοιμάζουμε μια πολύ ωραία παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής στις 18 Φεβρουαρίου και το όνομα της παράσταση είναι «Η με εμένα ή με καμία». Όταν έμαθα ότι θα παίξω εκεί που κόπηκαν τα πόδια», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

«Τα τελευταία χρόνια έχω γαλουχηθεί πάρα πολύ καλά στα αρνητικά σχόλια, είναι μέρος του παιχνιδιού, πρέπει να τις ακούμε και να τις φιλτράρουμε. Είμαστε άνθρωποι και όλοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα», συμπλήρωσε η Κάτια Ταραμπάνκο για τα αρνητικά σχόλια.

Κλείνοντας η Κάτια Ταραμπάνκο ρωτήθηκε και για τη νέα σχέση του πρώην συντρόφου της, Θοδωρή Κωνσταντόπουλου, με την πρώην του Στάθη Σχίζα λέγοντας: «Μπράβο! Ένα μεγάλο κρεβάτι η Αθήνα».

Ο Στάθης Σχίζας διατηρούσε σχέση πριν αρκετά χρόνια με την Άννα Μαρία Κατσαρού, με την οποία έχουν αποκτήσει την 10χρονη σήμερα Χρύσα.

«Ήμουν σε σχέση με την μητέρα της κόρης μου, λίγο διάστημα. Ήμουν 21 και εκείνη 24. Της είπα ότι η απόφαση θα είμαι δίπλα της σε ότι κι αν επιλέξει να κάνει. Το κρατήσαμε, και ήταν ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Μετά από 7-8 μήνες χωρίσαμε, αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση, πάνω από όλα είμαστε γονείς. Αποφασίζουμε μαζί για το παιδί, το βλέπω κάθε μέρα, την παίρνω και τα Σαββατοκύριακα. Είμαστε πολύ καλά» έχει αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην νικητής του Survivor για τη μητέρα της κόρης του.

Η εντυπωσιακή personal trainer έχει προχωρήσει στην προσωπική ζωή της με τον Θοδωρή (Theo) Κωνσταντόπουλο, ο οποίος είναι πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο.

Οι δυο τους δεν κρύβουν ότι είναι μαζί, ανεβάζοντας κοινά στιγμιότυπα στα Instagram Stories τους. Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες, ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος και η Άννα Μαρία Κατσαρού ταξίδεψαν στο Βουκουρέστι για τα γενέθλια της personal trainer.

Ο γνωστός tattoo artist είχε αποκαλύψει πως ο λόγος που χώρισε από την Κάτια Ταραμπάνκο είναι γιατί εκείνη σύναψε παράλληλη σχέση με άλλον άντρα.

«Ναι, την έχω κάνει τατουάζ, της είχε γίνει πρόταση… Όλα αυτά τα ωραία πράγματα. Παρακάτω. Από όσο ξέρω έχει κάτι άλλο αυτή τη περίοδο. Από όσο ξέρω. Οι φήμες έτσι λένε. Από εκεί και πέρα δε ξέρω τι να πιστέψω και τι όχι, αλλά για να το λένε οι φήμες έτσι θα είναι. Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί της. Το μόνο πράγμα που της είπα είναι καλή τύχη.

Εκείνη επίσης δεν επικοινώνησε. Κάποια πράγματα δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Έχω να τρέξω δουλειές Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη, θα κάθομαι να ασχολούμαι με την Κάτια, είναι δυνατόν; Πολλή έκταση δεν έχει πάρει το θέμα; Εκείνη με έφερε στο προσκήνιο αλλά μάλλον δεν ήθελε να συνεχίσω να είμαι μαζί της στο προσκήνιο» είπε τότε ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος.