Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου μίλησε η μητέρα του Δημήτρη Κλειδά, ενός εκ των παικτών του Fame Story που έχει μπει δυναμικά και έχει ήδη ξεχωρίσει στην Μουσική Ακαδημία. «Ήταν το καλύτερο φινάλε, είσαι καταπληκτικός. Ό,τι το πάρεις στα χεράκια σου το κάνεις χρυσό» ήταν από τα σχόλια που άκουσε για την ερμηνεία του στο τραγούδι «Κι όμως δεν είχα δύναμη».

«Η μετάλλαξή σου σού πάει» και «Συνέχισε να πιέζεις τον εαυτό σου και να προσπαθείς να βγάλεις κομμάτια που έχεις μέσα σου χωρίς ντροπή» του είπαν όταν και ενώ δυσκολεύεται γενικά στις ξένες γλώσσες ερμήνευσε Enrique Iglesias και Bailando.

Ο διαγωνιζόμενος που έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια πραγματοποιεί το όνειρό του και η μητέρα του συγκίνησε αποκαλύπτοντας την ιστορία της ζωής της, αλλά και του γιου της.

Η μητέρα λοιπόν του Δημήτρη ήρθε από την Ισπανία στην Ελλάδα για να στηρίξει τον γιο της και μίλησε για τις θυσίες που έκανε για εκείνη.

«Ο Δημήτρης σε μία προσπάθεια να προστατεύσει και εμένα προσωπικά, αλλά και την οικογένειά μας, δεν έχει πει ούτε το ένα χιλιοστό απαυτά τα οποία έχει περάσει», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Ένα από αυτά που έχει πει πολλές φορές είναι ότι πήγε στην Ισπανία για να βοηθήσει τη μητέρα του και τον πατέρα του και τον αδερφό του να κάνουμε μια καινούρια αρχή. Ήρθε στην Ισπανία ο Δημήτρης αλλά δεν έζησε μαζί μου, εγώ βρισκόμουν σε ένα κέντρο κι εκείνος βρισκόταν σε άλλο κέντρο. Έτσι βρισκόμασταν κάθε Κυριακή και κάθε Τετάρτη για μιάμιση ώρα. Ήταν κέντρο αποτοξίνωσης» για να προσθέσει:

«Στο κέντρο είχα πάει εγώ, γιατί από τη στιγμή που χάσαμε τον γιο μας, η ζωή μας πήρε τελείως διαφορετικό δρόμο. Εγώ έγινα καλά στα δύο χρόνια και μετά η απόφασή μου ήταν να κάτσω άλλα 10 χρόνια σε αυτό το κέντρο και να βοηθήσω κάποια άλλα παιδιά που ερχόντουσαν. Μπλέξαμε, χάσαμε τον γιο μας, 19 χρονών, στα χέρια μου, σε ένα δυστύχημα με ένα μηχανάκι, καταστράφηκε η ζωή μας εκείνη τη στιγμή. Ο Δημήτρης δεν είχε κάνει τίποτα ποτέ στη ζωή του, ήρθε όμως σε ένα κέντρο, μόνο και μόνο για να μπορεί να βλέπει εμένα κάθε Κυριακή, πράγμα το οποίο δεν πιστεύω ότι το άξιζα ούτε το αξίζω μέχρι σήμερα. Γι’ αυτό και του ζητάω συγγνώμη κάθε φορά».