Τα… αέρια του Άρη Τσάπη προκάλεσαν σαματά στο «σύννεφο» των social media και έγιναν η αφορμή ώστε ο ηθοποιός να δεχθεί πολλά αρνητικά σχόλια για το γεγονός πως δεν συγκρατείται μπροστά στη σύζυγό του. Έτσι κι εκείνος πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε σε όσους του την «είπαν».

Ο Άρης Τσάπης, που έγινε γνωστός με το ρόλο του «Θανάση» στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» στο πλάι του Γιάννη Μπέζου και της Κατερίνας Λέχου, φέρεται να μην έχει πρόβλημα να… αερίζεται μπροστά στο έτερόν του ήμισυ. Κι αυτό στάθηκε η αιτία για να του ασκήσουν κριτική για τη συμπεριφορά του.

Με βίντεο που «ανέβασε» στο TikTok αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχθηκε και απάντησε με έντονο ύφος.

@aristsapis

Απάντηση στον χρήστη @user1253755973613 ε μα φτανει πια…#tsapisfamily #mywife #family #familymoments #fypシ #foryou #fyp #tiktok #tiktokgreece

♬ πρωτότυπος ήχος – Aris Tsapis

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δείχνεις τον σεβασμό στον άνθρωπό σου. Επειδή κλ…νω μπροστά στην Ειρήνη ή ρεύομαι – που δεν ρεύομαι γιατί αυτό ενοχλεί και το σέβομαι – δείχνει ότι δεν τη σέβομαι;», είπε αρχικά και συνέχισε το ξέσπασμά του: «Σταματήστε να είστε όλοι τόσο επιφανειακοί και πορσελάνινοι και “μη μου άπτου”. Δείξε τον σεβασμό ουσιαστικά με άλλους τρόπους σωστούς και όχι επιφανειακούς. Εσύ δεν κλ…νεις μπροστά στην κοπέλα σου και τη σέβεσαι ενώ μπορεί να την κερατώνεις,να μη τη βοηθάς στις δουλειές, με ένα πρόβλημα που έχει, με το παιδί, αλλά τη σέβεσαι επειδή δεν κλ…νεις μπροστά της…».