Γυμναστική ξεκίνησε η Δανάη Μπάρκα και δια του λόγου το αληθές ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο με μέρος της προπόνησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

Σε αυτό βλέπουμε την παρουσιάστρια του Mega να ανυπομονεί για το τέλος, προσπαθώντας να αποδράσει από το… μαρτύριο που υφίσταται, κάνοντας απόπειρες μάλιστα να… κρυφτεί από τον γυμναστή της.

«Θεέ μου τι ζώ; Μήπως να έρχεστε εκεί να τα λέμε να περνάει η ώρα;; (πίστευες ότι θα δεις τέτοιο βίντεο σ’ αυτόν τον λογαριασμό;;;; ΟΥΤΕ ΕΓΩ» έγραψε με χιούμορ η Δανάη Μπάρκα και τα σχόλια «πήραν» φωτιά.

Κάποια ωστόσο ήταν από ψεύτικους λογαριασμούς και υβριστικά, με τη Δανάη Μπάρκα να τα διαγράφει.

«Μη σβήνεις σχόλια, ντροπή σου» έγραψε τότε στην παρουσιάστρια χρήστης του TikTok.

Από την πλευρά της η Δανάη Μπάρκα απάντησε: «Ντροπή σε μένα που δεν θέλω ψεύτικους λογαριασμούς να βρίζουν κάτω από το ΔΙΚΟ ΜΟΥ προφίλ; Μάλλον μπερδεύεστε» και πρόσθεσε «Άλλο ένα σχόλιο με ευγένεια κι επιχειρήματα, που διαφωνεί σε κάτι κι άλλο ψεύτικοι λογαριασμοί που δεν έχουν τι να κάνουν και βρίζουν».

@danaibarka__

Θεέ μου τι ζώ ;! Μήπως να έρχεστε εκει να τα λέμε να περνάει η ώρα;;😇😂✌️ —-(πίστευες οτι θα δείς τετοιο βιντεο σ’αυτον τον λογαριασμο;;;; ΟΥΤΕ ΕΓΩ 😂) #gym #gymtok #gymmotivation #routine #workout #today #fyp #foryou #fypシ #foryoupage #funny #fypシ゚viral #fy #friday #pamedanai #viral #viralvideo #viraltiktok #workoutroutine #workoutmotivation #workoutchallenge #groundzerofitness

♬ πρωτότυπος ήχος – Danai Barka 🌻

Η Δανάη Μπάρκα είναι από τα δημόσια πρόσωπα που συχνά πυκνά δέχεται κριτική για τη δουλειά της και bullying για τα κιλά της. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Κώστα Τσουρό όπου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» ήταν ωστόσο κατηγορηματική αναφερόμενη στον τρόπο με τον οποίο την δηλώνοντας πως «Δεν έχω κλάψει για κριτική, έχω κλάψει για τις ανασφάλειες μου».

«Δεν απαντάω σε ό,τι ακούγεται για εμένα, υπάρχουν πολλά πράγματα που αφήνω αναπάντητα και χαίρομαι που έχω “δαμάσει” τον εαυτό μου. Απαντάω μόνο στα πράγματα που μπορεί να νιώσω ότι θίγουν μία μερίδα του κόσμου. Όταν νιώθω ότι κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν το βήμα που έχω εγώ αυτή την στιγμή δεν μπορούν να απαντήσουν, θα πω εγώ την δική μου. Οι ανοιχτοί διάλογοι μόνο σε καλό οδηγούν».

Μάλιστα η παρουσιάστρια τόνισε ότι δεν το κάνει ποτέ επί τούτου να απαντήσει, το κάνει για να ακουστεί και μία άλλη άποψη.

Στην συνέχεια ανέφερε η Δανάη Μπάρκα: «Την πρώτη σεζόν είχα ακούσει τα εξ’ αμάξης, δεν απάντησα σε τίποτα, εννοώ σε σχέση με ανθρώπους του χώρου που με έκριναν αυστηρά κάποιες φορές κι αγενώς κάποιες άλλες φορές. Υπήρχαν άνθρωποι τότε που μου έλεγαν “έλα τώρα ηρέμησε είναι κομμάτι της δουλειάς”. Και η οικογένειά μου μου το έλεγε και οι συνεργάτες μου, ειδικά ο Άρης Καβατζίκης. Δεν νομίζω να έχει συμβεί να έχω κλάψει για κριτική, έκλαιγα για άλλα πράγματα, για τις ανασφάλειές μου».