Σαγηνευτικά χαμόγελα, πλούσια μαλλιά και όμορφα πρόσωπα είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που περιγράφουν τους αστέρες του Χόλιγουντ. Ηθοποιοί που κατάφεραν να μπουν στον πιο λαμπρό χώρο αυτού του κόσμου, επιβεβαιώνουν πως δεν ήταν τόσο εύκολο όσο θεωρούν κάποιοι.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι σταρς που αναφέρουν πως στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, υπήρξαν άνθρωποι που προσπάθησαν να βάλουν εμπόδια στην καριέρα τους. «Είσαι άσχημος», «δεν κάνεις για τον χώρο», «δεν έχεις κάποιο ταλέντο», ήταν τα λόγια που άκουσαν μερικοί από τους πιο αγαπημένους μας καλλιτέχνες του Χόλιγουντ.

Το toofab.com παρουσιάζει 9 προσωπικότητες, που, ένας κακός σύμβουλος τους είπε πως «δεν είναι αρκετά σέξι για το Χόλιγουντ».

Daniel Craig

Ντάνιελ Κρεγκ

Πριν ο Daniel Craig αναλάβει επίσημα τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, ο σκηνοθέτης του Casino Royale Μάρτιν Κάμπελ παραδέχεται ότι είχε ανησυχίες ότι ο ηθοποιός δεν ήταν κατάλληλος για τον ρόλο. Κοιτάζοντας πίσω, λέει ότι ανησυχούσε ότι ο Daniel ίσως να μην ήταν αρκετά σέξι για τον ρόλο, σε σύγκριση με άλλους ηθοποιούς που είχαν υποδυθεί τον Μποντ στο παρελθόν.

«Η μόνη μου επιφυλακτικότητα με τον Daniel… ήταν το γεγονός ότι με ανθρώπους όπως ο Sean Connery, ο Roger Moore και ο Pierce Brosnan, ήταν όλοι παραδοσιακά εμφανίσιμοι Bond. Όλοι όμορφοι άντρες, όλοι σέξι, όλοι πολύ ελκυστικοί στις γυναίκες», δήλωσε. Ο Martin συνέχισε: «Ο Ντάνιελ ήταν προφανώς πιο σκληρός και τραχύς, αλλά δεν ήταν ένας παραδοσιακός όμορφος τύπος. Οπότε το σκέφτηκα αυτό για ένα λεπτό».

Reese Witherspoon

Η Reese Witherspoon παραλίγο να χάσει το ρόλο της στο «Legally Blonde» επειδή το στούντιο δεν πίστευε ότι ήταν αρκετά σέξι για το ρόλο. Η ηθοποιός εξήγησε ότι μετά το ρόλο της στην ταινία «Election», ο επικεφαλής του στούντιο πίστευε ότι δεν ήταν η κατάλληλη για εκείνη.

«Νόμιζαν ότι ήμουν μια στρίγγλα. Τελικά τηλεφώνησε ο μάνατζέρ μου και μου είπε: “Πρέπει να πας να συναντηθείς με τον επικεφαλής του στούντιο γιατί δεν θα σε εγκρίνει. Πιστεύει ότι είσαι πραγματικά ο χαρακτήρας σου από το Election και ότι είσαι αποκρουστική”. Και τότε μου είπαν να ντυθώ σέξι», δήλωσε η Reese. Και συνέχισε: «Είσαι 23 ετών, έχεις ένα μωρό στο σπίτι, χρειάζεσαι τα χρήματα και σου το λένε αυτό άνθρωποι που ξέρουν τι κάνουν. Είναι αστείο να σκέφτεσαι όλα αυτά που μας έλεγαν να κάνουμε τότε, γιατί τώρα σκέφτεσαι: “Ω, Θεέ μου, αν κάποιος έλεγε στην κόρη μου να το κάνει αυτό, θα έλεγα: “Ελπίζω πραγματικά να αστειεύεστε“».

Maggie Gyllenhaal

Στις αρχές της καριέρας της Maggie Gyllenhaal, συχνά της έλεγαν ότι δεν ήταν αρκετά σέξι για τους ρόλους για τους οποίους έκανε οντισιόν. Ανατρέχοντας σε μια ταινία συγκεκριμένα, η Maggie λέει ότι προσπάθησε όσο πιο πολύ μπορούσε να φανεί σέξι και παρόλα αυτά την απέρριψαν. «Όταν ξεκινούσα, άκουγα συχνά “όχι” και ακούω ακόμα. Και “Δεν είσαι αρκετά σέξι. Δεν είσαι αρκετά όμορφη“», δήλωσε η Maggie.

«Όταν ήμουν πολύ νέα, έκανα οντισιόν για μια πολύ κακή ταινία με βρικόλακες. Φόρεσα ένα φόρεμα στην οντισιόν που νόμιζα ότι ήταν πολύ σέξι. Τότε μου είπαν ότι δεν ήμουν αρκετά σέξι. Ο τότε μάνατζέρ μου είπε: “Θα μπορούσες να πας πίσω και να το κάνεις λίγο πιο σέξι;”. Έτσι φόρεσα ένα δερμάτινο παντελόνι, ένα ροζ λεοπάρ κορμάκι και ξαναπήγα στην οντισιόν και πάλι δεν πήρα το ρόλο. Μετά από αυτό, είπα: “Εντάξει, άσ’ το!“».

Minnie Driver

Όταν η Minnie Driver πέρασε από οντισιόν για την ταινία «Good Will Hunting», παραλίγο να μην πάρει το ρόλο επειδή ένας παραγωγός φέρεται να θεώρησε ότι δεν ήταν αρκετά «καυτή». Όταν η Minnie πήρε τελικά το ρόλο, λέει ότι ήταν δύσκολο να το ακούσει εκείνη την εποχή. «Ήταν καταστροφικό. Να σου λένε στα 26 σου ότι δεν είσαι σέξι, όταν ίσως μόλις είχες ξεπεράσει όλη την εφηβική σου αγωνία και είχες αρχίσει να σκέφτεσαι πως “ίσως με το σωστό φως και τα σωστά παπούτσια και το σωστό φόρεμα, να είμαι εντάξει”», είπε.

Αργότερα πρόσθεσε: «Είχα μια τόσο υπέροχη οικογένεια που έλεγε: “Ασ’ το. Είσαι πανέμορφη σε όλα αυτά τα επίπεδα. Και αν ένα άτομο δεν πιστεύει ότι είσαι αρκετά όμορφη, γ..α το”».

Elle Fanning

Όταν η Elle Fanning ήταν μόλις 16 ετών, λέει ότι πέρασε από οντισιόν για μια κωμωδία σχετικά με ένα ταξίδι πατέρα – κόρης. Τελικά δεν πήρε τον ρόλο και αργότερα ανακάλυψε ότι δεν της έδωσαν τον ρόλο επειδή κάποιος που δούλευε στο πρότζεκτ δεν τη θεωρούσε αρκετά σέξι.

«Αυτό το σχόλιο με επηρέασε. Ήμουν 16 ετών και αυτό το άτομο είπε: “Ω, δεν πήρε την κωμωδία για το ταξίδι πατέρα – κόρης επειδή είναι άχαρη”. Είναι τόσο αηδιαστικό. Υπάρχουν τόσες πολλές τέτοιες ιστορίες που έχω ακούσει και έχω μιλήσει με ανθρώπους γι’ αυτές. Τώρα γελάω με αυτές, λέω: “Τι αηδιαστικό γουρούνι!“», μοιράστηκε η Elle.

Selena Gomez

Σελένα Γκόμεζ

Η Selena Gomez πάντα διέδιδε ένα μήνυμα αυτοαγάπης και αυτοπεποίθησης στους νεαρούς θαυμαστές της, αλλά παραδέχεται ότι έχει δεχτεί κριτική καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της. Ενώ μιλούσε στους θαυμαστές της κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας, η Selena παραδέχτηκε ότι συχνά της έλεγαν ότι δεν είναι αρκετά σέξι.

«Πρέπει να σας πω ότι το ακούω όλη μέρα, κάθε μέρα, ότι δεν είμαι αρκετά σέξι ή ότι δεν είμαι αρκετά cool ή ότι αν έκανα αυτό θα με δέχονταν. Επιτρέψτε μου να σας πω ένα πράγμα: το πιο σέξι πράγμα… είναι το επίπεδο. Σας υπόσχομαι ότι ο καθένας από εσάς είναι φτιαγμένος για να είναι αυτός που είναι. Αυτό είναι που είναι τόσο ελκυστικό και όμορφο. Σας παρακαλώ, μην το ξεχνάτε αυτό, ακόμα και όταν δυσκολεύεστε», είπε κατά τη διάρκεια ομιλίας της στη σκηνή.

Kate Beckinsale

Όταν η Kate Beckinsale πέρασε από οντισιόν για την ταινία «Pearl Harbor», λέει ότι ο σκηνοθέτης Michael Bay δεν ήθελε να την επιλέξει γιατί δεν ήταν αρκετά καυτή. Η Kate τελικά πήρε το ρόλο και λέει ότι ευτυχώς δεν προσβλήθηκε από το όλο θέμα.

«Νομίζω ότι θορυβήθηκε πολύ επειδή δεν ήμουν ξανθιά και το στήθος μου δεν ήταν μεγαλύτερο από το κεφάλι μου, δεν του έβγαζα νόημα ως ελκυστική γυναίκα. Υπήρχε λοιπόν μεγάλος πανικός και ανησυχία για το “Πώς στο καλό θα την κάνουμε ελκυστική;”. Νομίζεις ότι θα το έπαιρνες αυτό πολύ προσωπικά, αλλά κατάφερα να μην το κάνω. Είναι τόσο ακραίο που κατά κάποιο τρόπο δεν το έκανα», δήλωσε η Kate.

Sally Field

Τη δεκαετία του 1970, η Sally Field πέρασε από οντισιόν για την ταινία «Smokey and the Bandit» στο πλευρό του Burt Reynolds. Αν και πήρε το ρόλο, ο Burt είπε αργότερα ότι έπρεπε να παλέψει για να πάρει το ρόλο, επειδή οι σκηνοθέτες δεν την θεωρούσαν αρκετά σέξι.

«Την ήθελα πάρα πολύ, αλλά οι κινηματογραφιστές είπαν: “Λοιπόν, δεν είναι σέξι”. Κι εγώ είπα, “Δεν καταλαβαίνετε, το ταλέντο είναι σέξι“. Και το έχει αυτό», δήλωσε ο Burt πριν φύγει από τη ζωή.

Sarah Jessica Parker

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Το 2007, το Maxim κατέταξε τη Sarah Jessica Parker ως την «πιο μη σέξι γυναίκα εν ζωή». Αν και η ψηφοφορία δεν έγινε από ανθρώπους της βιομηχανίας του θεάματος, η ίδια λέει ότι το άκουσμα της είδησης ήταν απίστευτα οδυνηρό τόσο για την ίδια όσο και για την οικογένειά της.

«Έχω μεγάλα ψεύτικα βυζιά, μπότοξ και μεγάλα χείλη; Όχι. Ταιριάζω σε κάποια ιδανικά και πρότυπα κάποιων ανδρών που γράφουν σε ένα ανδρικό περιοδικό; Ίσως όχι. Είμαι πραγματικά η πιο μη σέξι γυναίκα στον κόσμο; Ουάου! Είναι τρελό. Είναι κατά κάποιο τρόπο τόσο βάναυσο, τόσο γεμάτο οργή και θυμό. Τι μπορώ να κάνω; Υποθέτω ότι δεν μπορείς να ευχαριστείς όλους τους ανθρώπους», φέρεται να δήλωσε η ίδια.