Μία μπαργούμαν σε ένα σεξ κλαμπ του Μανχάταν αποκαλύπτει τα πιο σκοτεινά, πιο βρώμικα μυστικά του χώρου – από την πελατεία των αστυνομικών μέχρι τους…. φύλακες ασφαλείας που λειτουργούν ως… «καρφιά». Η ανώνυμη εργαζόμενη πρόσφερε μια ματιά μέσα στο μυστικό άντρο της ανομίας – φωλιασμένο ανάμεσα στους ουρανοξύστες του Midtown – σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του podcast «Other People’s Lives».

Σε αντίθεση με άλλα παρόμοια κλαμπ, τα οποία βραβεύουν την αποκλειστικότητα και την ατμόσφαιρα μόνο για ζευγάρια και γυναίκες, αυτή η ταραχώδης ανάπαυλα είναι μια σχετικά ελεύθερη για όλους, επιτρέποντας σε όποιον ανύπαντρο μπορεί να βρει το δρόμο για το κλαμπ να εισέλθει έναντι αμοιβής. Και, ναι, είναι δημοφιλές στις Aρχές επιβολής του νόμου. «Είναι αστείο, γιατί θα αφήσουν τους θαμώνες να ξέρουν ότι είναι αστυνομικοί», είπε. «Ο ιδιοκτήτης λέει: «Προσφέρουν στην δουλειά επειδή λένε στους άλλους φίλους τους αστυνομικούς ότι μπορούν να έρθουν εδώ και να περάσουν καλά».

Αλλά η αποδοχή ανδρών χωρίς σύντροφο έχει μειονεκτήματα. Η μπαργούμαν, η οποία ως επί το πλείστον σερβίρει τόπλες σημείωσε ότι οι άντρες ξεφεύγουν «όλη την ώρα», ειδικά τις μέρες που «είναι μόνο μάγκες στο κτίριο όλη τη νύχτα». Η ίδια είπε πως οι πελάτες αυτοσχεδιάζουν – και μέρος της δουλειάς της είναι να το εκτινάξει… «Πρέπει να φοράω προκλητικά ρούχα και να είμαι τόπλες για ένα μέρος της νύχτας», εξήγησε, προσθέτοντας ότι κάποιοι πελάτες θα σταθούν δίπλα της στο μπαρ και για να απολαύσουν το θέαμα. «Αυτό είναι μέρος της γοητείας, είναι ότι έχετε να κάνετε με όλους αυτούς τους άντρες με μεγάλες… γραβάτες», είπε, προσθέτοντας ότι τους λέει να βάλουν μερικά μετρητά …«τουλάχιστον» στο βάζο με φιλοδώρημα ή θα βγουν χαμένοι. Ορισμένοι πελάτες, σημείωσε, θα κάνουν σεξ στο μπαρ ενώ την κοιτάζουν. Ωστόσο, εάν θέλει ποτέ να συμμετάσχει στην αγαπημένη διασκέδαση, της επιτρέπεται μόνο ένα διάλειμμα 15 λεπτών για να απολαύσει – αν και σπάνια το κάνει. Οι άντρες ωστόσο, είναι τυχεροί «σε κάθε βάρδια». «Έχουμε χαριτωμένους φρουρούς ασφαλείας», είπε. «Όλες οι γυναίκες που έρχονται λένε, «Ωχ, η ασφάλεια..!».

Λίγα βήματα από τα επιβλητικά εταιρικά γραφεία της γειτονιάς, το σεξ κλαμπ έχει ερωτική τέχνη στους τοίχους, στρώματα σκορπισμένα στον χώρο και έναν «πορτιέρη» ή κάποιον που καθαρίζει τα χάλια όσων μένουν πίσω. «Βασικά απλώς τρέχει πίσω από τους ανθρώπους και βγάζει αμέσως τα σεντόνια από το κρεβάτι, βάζει ένα νέο σεντόνι, καθαρίζει προφυλακτικά, σφουγγαρίζει το πάτωμα», εξήγησε η μπαργούμαν. Αλλά η ατμόσφαιρα δεν είναι αρκετή για να φτιάξει τη διάθεση σε μερικά ντροπαλά ζευγάρια – κάποια βράδια, είπε, νιώθουν σαν το γυμνάσιο.

«Αν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν είναι έμπειροι ή δεν αισθάνονται άνετα, καθώς είναι η πρώτη τους φορά – που είναι συχνά – είναι κάπως σαν χορός Λυκείου», συνέχισε. «Όλοι κάθονται τριγύρω. Απλά κάθονται…», μεταδίδει η New York Post.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο ιδιοκτήτης του κλαμπ “επανορθώνει” γρήγορα την αμηχανία, φτάνοντας με την κοπέλα του, όπου ξεκινούν το… πάρτι. «Θέλουν να δουν κάποιον να αρχίζει να χορεύει», είπε. «Και τότε όλοι αρχίζουν να …χορεύουν» είπε.