Δύο γκολ σκόραρε στον χτεσινό αγώνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο για χάρη της ομάδας του Αλ Νασρ, η οποία έπαιζε κόντρα στην Αλ Ντουχαΐλ. Την εμφάνιση του διεθνή ποδοσφαιριστή θαύμασε η οικογένειά του, με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ να βρίσκεται στο γήπεδο μαζί με τα παιδιά του Ρονάλντο.

Με την εντυπωσιακή της εμφάνιση, η σύντροφος του CR7, Ροντρίγκεζ, κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα πάνω της. Η ίδια επέλεξε να φορέσει στο γήπεδο ένα κίτρινο μπλουζάκι με το όνομα του αγαπημένου της πάνω, ένα ψηλόμεσο τζιν και ψηλοτάκουνες μαύρες μπότες.

Μάλιστα, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έβγαλε φωτογραφίες από το γήπεδο που έπαιζε ο Ρονάλντο, τις οποίες μοιράστηκε με τους 52,2 εκατομμύρια ακολούθους της. Στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε, έγραψε «κερδίσαμε», αναφερόμενη στη νίκη της ομάδας του Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς η Α Νασρ επικράτησε με 4-3.

Δείτε τις φωτογραφίες της εδώ:

Μαζί με την 29χρονη σύντροφο του Ρονάλντο, στις κερκίδες βρέθηκαν και τα παιδιά του ποδοσφαιριστή, τα οποία φαίνονται ιδιαίτερα χαρούμενα που είδαν τον πατέρα τους να διαπρέπει, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες.