Τα όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το τέλος της συνεργασίας του με τη Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ξεσήκωσαν διάφορα σχόλια στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης. Από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη», η Δανάη Μπάρκα εξέφρασε και τη δική της γνώμη σε σχέση με τα όσα έγιναν γνωστά από τον παρουσιαστή.

Αρχικά, καλούμενοι να σχολιάσουν το περιστατικό μεταξύ Δημήτρη Αλεξάνδρου – Σίσσυς Χρηστίδου, ο Άρης Καβατζίκης είπε πως «μέσα από τις δηλώσεις της, η Σίσσυ Χρηστίδου με έπεισε πως είναι αμέτοχη σε σχέση με τη συνεργασία του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Δεν είναι ευθύνη της». Τότε, η Δανάη Μπάρκα απάντησε πως «βέβαια, η κεφαλή της εκπομπής είναι η Σίσσυ. Δεν μπορεί μια παρουσιάστρια να μην ξέρει – ειδικά τέτοιου βεληνεκούς – ποιος θα είναι του χρόνου στην εκπομπή. Από την άλλη, δεν είναι και η θέση της παρουσιάστριας να ενημερώσει τον κάθε άνθρωπο αν συνεχίζει ή αν σταματά. Άσχετα αν θέλει να αποχαιρετήσει κάποιον».

Η ίδια υποστήριξε το σκεπτικό της, λέγοντας πως «αν εδώ στην εκπομπή πχ, αποφασιστεί ότι του χρόνου ο Γιώργος δεν είναι στην εκπομπή, είναι άλλο θέμα αν εγώ θέλω να τον αποχαιρετήσω, είτε δημόσια, είτε ιδιωτικά, και να τον ευχαριστήσω. Αλλά να του το ανακοινώσω εγώ, δεν έχω καμία δουλειά».

«Στην ίδια εταιρεία παραγωγής δεν είναι ο άνθρωπος; Υπάρχει περίπτωση να έχει παράπονο από μια εταιρεία και να παραμένει εκεί; Μήπως ο Δημήτρης είχε την ανάγκη – που όσο έχω συναναστραφεί μαζί του, είναι καλό παιδί, ευαίσθητο, αυτό μου έχει δείξει εμένα – να αποχαιρετιστεί με τη Σίσσυ πιο ιδιωτικά και επειδή δεν έγινε, πικράθηκε; Δεν ξέρω αν το πάω πολύ ρομαντικά», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Τι έγινε μεταξύ Δημήτρη Αλεξάνδρου – Σίσσυς Χρηστίδου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για το τέλος της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια του Χαμογέλα και πάλι, λέγοντας πως «Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν μου απάντησε ποτέ σε τηλέφωνα και σε μηνύματα για το τι θα κάνουμε στην εκπομπή».

«Την είχα ρωτήσει και μου είχε πει «θα σου απαντήσω την Παρασκευή». Μάλλον αυτή η Παρασκευή δεν έχει έρθει ακόμα…», ανέφερε.

«Κάθε χρόνο ακούω ότι είμαι πολύ καλό παιδί και δεν θα μιλήσω. Πρέπει να αλλάξει αυτό. Πρέπει εμείς που δουλεύουμε να μιλήσουμε κάποια στιγμή, γιατί εκείνοι που κουνάνε το χέρι δεξιά και αριστερά κάνουν χειρότερα πράγματα».

«Θα ήταν πολύ «ντόμπρο» να μου έλεγαν ότι δεν θα συνεχίσω στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και να μην ψάχνω δουλειά τελευταία στιγμή. Δεν κατάφερα να χαιρετήσω τον κόσμο που συνεργάστηκα και να τους ευχαριστήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η απάντηση της Χρηστίδου

Από πλευράς της, η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, λέγοντας ότι «λόγω μπάτζετ δεν μπορούσε να συνεχίσει η ίδια ομάδα. Δεν αποφασίζω τι χρήματα παίρνει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Δεν χώραγε στο μπάτζετ της εκπομπής. Ήξερα ότι ο Δημήτρης δεν θα μείνει χωρίς δουλειά».

«Δεν ισχύει ότι ο Δημήτρης με πήρε τηλέφωνο και μου έστειλε μηνύματα. Μόλις έμαθα αυτά που είπε, του τηλεφώνησα και μου το έκλεισε. Τον ρώτησα με μήνυμα πότε μου έστειλε μήνυμα και απάντησε “δεν είπα κάτι τέτοιο”».

«Δεν γνωρίζω γιατί έγινε όλο αυτό με τον Δημήτρη, δεν ένιωθα ότι έχει πρόβλημα μαζί μας. Θεωρώ ότι τα είπε όλα αυτά, γιατί ήθελε να μείνει στην εκπομπή», συμπλήρωσε.