Αν οι 9 μήνες εγκυμοσύνης σας φαίνονται πολλοί, σκεφτείτε να ήσασταν έγκυος για 9 χρόνια. Μια μητέρα από τις ΗΠΑ έχει 9 γιους και ισχυρίζεται πως θα σταματήσει τις προσπάθειές της, μόνο όταν συλλάβει κοριτσάκι.

Η Yalancia Rosario, μια 30χρονη μαμά από το Ντάλας του Τέξας, έχει εννέα γιους και αυτή τη στιγμή είναι έγκυος σε δίδυμα. Λέει ότι αυτή και ο σύζυγός της, Michael, θα συνεχίσουν να κάνουν παιδιά μέχρι να αποκτήσει ένα κορίτσι.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, Η Rosario μοιράστηκε πρόσφατα ένα υπερηχογράφημα των διδύμων της με τους σχεδόν 100.000 ακολούθους της στο Instagram, καθώς και στο TikTok, στους 244.900 ακολούθους της. Η μαμά υπέθεσε ότι τουλάχιστον ένα από τα δίδυμα της είναι κορίτσι. «Μακάρι να έβλεπα τα φύλα, αλλά ξέρω ότι θα είναι αγόρι/κορίτσι. Έχω τη διαίσθηση της μαμάς! Ανυπομονώ να το μάθω μαζί σας στο τέλος του μήνα!», έγραψε στη λεζάντα στο Instagram.

Η influencer μοιράζεται συχνά βίντεο από τη ζωή της με τους γιους της Jamel, 12 ετών, Michael Jr. 9 ετών, Angelo, 8 ετών, Armani, 6 ετών, Prince, 5 ετών, Sincere, 3 ετών, Armani, 2 ετών, Gimani, 1 έτους και Kairo, 2 μηνών, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Rosario απέκτησε τον πρώτο της γιο στα 18 της και έκτοτε είναι έγκυος σχεδόν κάθε χρόνο. Μιλάει για τα σκαμπανεβάσματα της εγκυμοσύνης, συμπεριλαμβανομένης μιας αποβολής κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου.

Αγαπάει τη μεγάλη οικογένειά της, αλλά λέει ότι ασχολείται με τα διαδικτυακά τρολ που της λένε να «σταματήσει να χρησιμοποιεί τα χρήματα των φόρων μας» και τη ρωτούν «πόσους πατεράδες έχουν τα παιδιά της». «Δεν είναι δουλειά σας να ξέρετε πώς τα φέρνουμε πέρα κάθε χρόνο. Συνεχίστε να τρολάρετε όμως», έγραψε σε ένα βίντεο στο Instagram, απαντώντας στα διαδικτυακά τρολ.

Η Rosario δήλωσε, σύμφωνα με το nypost.com, ότι αυτή και ο σύζυγός της έχουν αρκετά χρήματα για να συντηρήσουν τη μεγάλη οικογένειά τους. Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram, είπε ότι ο μηνιαίος προϋπολογισμός της για τα ψώνια για τη 10μελή οικογένειά της είναι 2.200 δολάρια. Και ενώ κάποτε χρησιμοποιούσε αντισυλληπτικά, δεν ασχολείται πλέον με αυτά, καθώς αγαπάει να έχει παιδιά, παρά το γεγονός ότι το σπίτι της είναι ένα «χάος» μερικές φορές.

«Πολλοί άνθρωποι βλέπουν τα παιδιά και αναρωτιούνται πώς τα καταφέρνουμε όλα αυτά. Με οκτώ αγόρια στο σπίτι, τα πράγματα γίνονται σίγουρα χαοτικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ζούμε φυσιολογικές ζωές. Καταλαβαίνω ότι αν έχεις περισσότερα από τον συνηθισμένο αριθμό παιδιών, σίγουρα τραβάς την προσοχή! Αλλά η κορυφαία παρανόηση είναι ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για κάθε παιδί», έγραψε στο Instagram.

«Βρίσκω πάντα τρόπο να περνάω χρόνο με κάθε παιδί ξεχωριστά, υπάρχουν 7 μέρες την εβδομάδα με 24 ώρες την ημέρα που βρίσκεις χρόνο για αυτά που έχουν σημασία! Το επόμενο που βλέπω συχνά είναι ότι οι άνθρωποι σκέφτονται ότι είτε έχεις ένα σωρό λεφτά, ώστε να μπορείς να αντέξεις οικονομικά τη μεγάλη οικογένεια, είτε πρέπει να είσαι συνέχεια άφραγκη με όλα αυτά τα παιδιά. Ορισμένα πράγματα είναι σίγουρα πιο ακριβά με πολλά παιδιά, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο δαπανηρά όσο νομίζουν όλοι. Ζούμε άνετα με αυτά που βγάζουμε. Έπειτα, υπάρχουν και αυτοί που λένε ότι τα μεγαλύτερα παιδιά πρέπει να είναι υπεύθυνα. Τα παιδιά φυσικά προσέχουν τα μικρότερα αδέρφια τους, ανεξάρτητα από το πόσα παιδιά έχεις! Αλλά σίγουρα δεν τα αναγκάζουμε να γίνουν γονείς», ξεκαθάρισε.