Ο Ζεράρ Πικέ και η νέα του φίλη Κλάρα Κία έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ, καθώς απόλαυσαν μια βόλτα με paddleboard κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ταξιδιού στην Κροατία. Ο 36χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος φέρεται να συγκατοικεί με την Κλάρα στο σπίτι που ζούσε με την πρώην σύζυγό του, Shakira, ήρθε κοντά με την 24χρονη σύντροφό του στη θάλασσα.

Η εντυπωσιακή Κλάρα Κία πήρε τα ηνία του paddleboard καθώς οι δυο τους έκαναν βόλτες στα νερά, με τον Ζεράρ να ισορροπεί επιδέξια μπροστά, ενώ η Κλάρα κρατιόταν από πίσω. Η Κλάρα φορούσε ένα χακί ολόσωμο μαγιό, αφήνοντας το σώμα της να μιλήσει, και ο Ζεράρ επέλεξε μια τολμηρή εμφάνιση στην παραλία με μπλε και άσπρο σορτς με σχέδια.

Η ηλιοθεραπεία φαίνεται πως δεν αρέσει στο ζευγάρι, καθώς το ερωτευμένο δίδυμο πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του στη θάλασσα, μέσα στο νερό, κάνοντας βουτιές και θαλάσσιες δραστηριότητες. Η απόδρασή τους στο νησί Lopud της Κροατίας, έρχεται εν μέσω της είδησης πως μετακομίζουν μαζί.

Ο Ζεράρ φαίνεται να επιβεβαίωσε ότι έχει προχωρήσει για τα καλά τη ζωή του, μετά το διαζύγιό του από την 46χρονη Shakira, καθώς φέρεται να έχει εγκατασταθεί με την Κλάρα στο σπίτι της Βαρκελώνης που έζησε για πρώτη φορά με τη Shakira, όταν εκείνη πρωτοήρθε στην Ισπανία, σύμφωνα με την dailymail.co.uk.

Είναι, επίσης, το σπίτι που έζησε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της με τον μεγαλύτερο γιο του πρώην ζευγαριού, τον 10χρονο Milan. Επιπλέον, οι εικόνες της Shakira να βγαίνει από το νοσοκομείο μετά την εγκυμοσύνη της και να φτάνει στο σπίτι, ήταν σε αυτό το σπίτι, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Cambrils.

Παρ’ όλα αυτά, Ζεράρ Πικέ και Κλάρα Κία δεν σταματούν να εκδηλώνουν τον έρωτά τους, ανεβάζοντας διάφορες φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής τους.