Ξεκινάει τις πρώτες μέρες του Ιουλίου ο εμβολιασμούς στους κατάκοιτους με το Johnson & Johnson, όπως είπε στον ΣΚΑΪ ο γενικός γραμματέας Συντονισμού της Κυβέρνησης Θανάσης Κοντογεώργης.

Εκτίμησε ότι μέχρι τέλος Ιουνίου 4,8 εκατομμύρια συμπολίτες μας θα έχουν κάνει μια δόση εμβολίου και 3,8 εκατομμύρια θα έχουν εμβολιαστεί πλήρως. «Προσεγγίζουμε το 50% του γενικού πληθυσμού. Τις πρώτες μέρες του Ιουλίου ξεκινάει το πρόγραμμα εμβολιασμών των κατάκοιτων. Θα πηγαίνουν ιδιώτες γιατροί, θα κάνουν το μονοδοσικό Johnson&Johnson» είπε.

«Προσδοκούμε τις πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου να εξακολουθήσει να είναι έντονη η συμμετοχή κάτι που θα επιδιώξουμε και τον υπόλοιπο μήνα» τόνισε ο κ. Κοντογεώργης.

Επισήμανε ακόμη ότι υπάρχει επάρκεια εμβολίων που είναι εξασφαλισμένη για το σύνολο του πληθυσμού σε περίπτωση που χρειαστεί τρίτη δόση. «Δεν εφησυχάζουμε» είπε για τον κορονοϊό.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.