Το New York College και ο Ελληνο-Ιαπωνικός Σύνδεσμος Φιλίας παρουσία του πρεσβευτή της Ιαπωνίας στην Ελλάδα κύριου Masuo Nishibayashi διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία το διαδραστικό σεμινάριο: «Try on the spot» με θέμα την ιαπωνική κουζίνα.

Η εκδήλωση περιελάμβανε ομιλία-εισαγωγή στην ιαπωνική κουζίνα από τον πρόεδρο του Ελληνο-Ιαπωνικού Συνδέσμου, κ. Δήμο Βρατσάνο, εργαστήριο παρασκευής sushi υπό την καθοδήγηση της κ. Hiroko Yoshida, όπως και δοκιμή sushi και γευσιγνωσία sake.


Στη φωτογραφία ο πρόεδρος του New York College κύριος Ηλίας Φούτσης με τον πρέσβη της Ιαπωνίας κύριο Masuo Nishibayashi και τον πρόεδρο του Ελληνο-Ιαπωνικού Συνδέσμου, κύριο Δήμο Βρατσάνο.