Με δύο μεγάλες επιτυχίες για τους φοιτητές του New York College συνεχίζεται η ακαδημαϊκή χρονιά του 2013 -2014.

H Maria -Teresa Francisco, προπτυχιακή φοιτήτρια του 3ετούς προγράμματος Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού του University of Greenwich σε συνεργασία με το New York College έλαβε το βραβείο για την καλύτερη πτυχιακή εργασία της χρονιάς σε όλο το πανεπιστήμιο.

Οι στόχοι της πτυχιακής είναι ο σπουδαστής να προσδιορίσει ένα πραγματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει μια εταιρεία και μέσα από εκτεταμένη πρωτογενή έρευνα να προτείνει πιθανές λύσεις.

Η εργασία της Maria -Teresa εστίασε στους λόγους για τη μείωση των κινήτρων του προσωπικού σε ένα γνωστό εστιατόριο της Αθήνας και πρότεινε δράσεις προκειμένου να αυξηθούν.

Επίσης, ο Χρήστος Βεντούρης, απόφοιτος του προγράμματος Ψυχολογίας του University of Greenwich σε συνεργασία με το New York College και η καθηγήτρια του κολλεγίου Δρ Νατάσσα Σουρέτη, παρουσίασαν την έρευνα τους «Professional and Semi-professional football in Greece: Can Pre-Game Anxiety Be Decreased and Performance Be Enhanced Using Implementation Intentions?» στο ετήσιο συνέδριο ψυχολογίας του Τομέα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Μάντσεστερ που οργάνωσε η British Psychological Society.