Η μόδα και η ομορφιά είναι συνυφασμένη κυρίως με τη γυναίκα. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια και το ανδρικό φύλο διεκδικεί μερίδα του λέοντος στην περιποίηση και την προσεγμένη εμφάνιση. Η ομορφιά δεν χάνει ποτέ την αξία της και κατ’ επέκταση δεν χάνουν την αίγλη τους όσοι απασχολούνται σε αυτόν τον τομέα. Όλοι λοιπόν αναζητούν τους καλύτερους επαγγελματίες, που θα φροντίσουν για το καλύτερο αποτέλεσμα! Αν σου αρέσει να ασχολείσαι με την ομορφιά και να περιποιείσαι τους άλλους, τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα από τα επαγγέλματα ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Επαγγελματικό Μακιγιάζ και Θεατρικές Κομμώσεις

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 «ανοίγει» τις πόρτες του σε μία νέα πρωτοποριακή ειδικότητα στα πρότυπα σπουδών στο εξωτερικό, στην ειδικότητα Τεχνικός Θεατρικού Μακιγιάζ & Θεατρικών Κομμώσεων! Γίνε λοιπόν ο/η Μake up Artist γνωστών ηθοποιών, μαθαίνοντας όλα τα μυστικά του επαγγελματικού μακιγιάζ και μπες δυναμικά στον χώρο της λάμψης, του Θεάτρου και των Media! Γίνε επαγγελματίας στα καλύτερα περιοδικά μόδας και δημιούργησε το δικό σου Portfolio με εκπληκτικά πορτρέτα.

Αισθητική και Ποδολογία

Σπουδάζοντας αισθητική στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 επιλέγεις ένα επάγγελμα που χαρακτηρίζεται από δημιουργικότητα και φαντασία. Μαθαίνεις όλα τα –μικρά και μεγάλα- μυστικά του επαγγέλματος, βοηθάς στην κατάλληλη ανάδειξη του παρουσιαστικού και τονώνεις την αυτοπεποίθηση των πελατών που σε εμπιστεύονται. Η ειδικότητα της Ποδολογίας  παρουσιάζει μεγάλη ζήτηση, έχει αναβαθμίσει τον κλάδο και δημιουργεί θετικές προϋποθέσεις επαγγελματικής σταδιοδρομίας των διπλωματούχων. Ο κατάλληλα καταρτισμένος Αισθητικός Ποδολογίας και Καλλωπισμού Νυχιών έχει τη δυνατότητα να ανελιχθεί σε ανώτατες θέσεις και να ασκεί ένα επάγγελμα ανθρωπιστικό, αφού συμβάλλει στην ευεξία των ατόμων. Στόχος του επαγγελματία είναι να εξασφαλίσει τη σωστή αισθητική περιποίηση με κάθε λεπτομέρεια, εφαρμόζοντας όλες τις σύγχρονες αισθητικές τάσεις, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Οι μεγαλύτερες εταιρίες – MAC, KRYOALN, Make me Up – και τα μεγαλύτερα κέντρα Αισθητικής της χώρας MEDI JEUNESSE επιλέγουν προσωπικό από τους κόλπους του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360!

Θαλασσοθεραπεία

Από τον 20ο αιώνα, η θαλασσοθεραπεία –ξεκινώντας από τη Γαλλία- έγινε ευρέως γνωστή σε όλη την Eυρώπη, ενώ σήμερα περιλαμβάνεται σε όλα τα οργανωμένα κέντρα για αισθητικούς αλλά και ιατρικούς λόγους. Ο απόφοιτος του κλάδου Στέλεχος Θαλασσοθεραπείας / Λουτροθεραπείας – SPA εφαρμόζει τις ειδικές θεραπείες κατά περίπτωση, με στόχο τη βελτίωση της ψυχικής και διανοητικής υγεία του ατόμου, καθώς και την καλύτερη εξισορρόπηση του σώματός του με το περιβάλλον.

Κομμωτική

Η κομμωτική πλέον έχει περάσει σε άλλη διάσταση! Η κομμώτρια της δεκαετίας του ’60 που «έπιαναν λίγο τα χέρια της», έδωσε την σκυτάλη στην υψηλής αισθητικής hair stylist! Θα σπουδάζεις στην πιο πολυνίκη σχολή ομορφιάς, η οποία έχει να παρουσιάσει συστηματικές επιτυχίες σε διαγωνισμούς ομορφιάς! Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχεις τη δυνατότητα επιπλέον εξειδίκευσης σε όλες τις νέες τάσεις της Κομμωτικής: barbering – περιποίηση γενειάδας, επιμήκυνση μαλλιών με τρέσες και extensions, εξειδίκευση στο χρώμα, SPA μαλλιών, Brazilian Keratin, Hair tattoo, Fashion Hair Styling.

Σχέδιο Μόδας και Styling

Οι Σπουδές Σχεδίου Μόδας & Styling συμβαδίζουν με τις τάσεις της μόδας αλλά και τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς, σε συνεργασία πάντα με τις προτάσεις εξειδικευμένων εταιριών. Στη σημερινή εποχή όπου η εικόνα παίζει σημαντικό ρόλο, το styling που υιοθετεί ο καθένας μπορεί να αναδείξει μια προσωπικότητα ή να προκαλέσει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Το Fashion Academy του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 διαθέτει τον κατάλληλο χώρο στον οποίο οι μελλοντικοί fashion designers είναι ελεύθεροι να αναπτύξουν το μοναδικό τους στυλ. Συμμετοχή σε φαντασμαγορικές επιδείξεις μόδας, δημιουργία του ατομικού σου portfolio με τις προσωπικές σου δημιουργίες, φωτογραφίσεις, θα αποτελούν μέρος της νέας σου καθημερινότητας!

Η ώρα του Fashion Show By IEK DELTA 360!

Ο εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 πραγματοποιεί κάθε χρόνο μία μοναδική επίδειξη μόδας, στην οποία πρωταγωνιστές είναι οι σπουδαστές του Τομέα Mόδας & Ομορφιάς! Μοναδικές ενδυματολογικές δημιουργίες, εξαιρετικό μακιγιάζ και πρωτοποριακά χτενίσματα συνθέτουν το σκηνικό των fashion shows!

Διεθνείς Πιστοποιήσεις

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προσφέρει  τη δυνατότητα στους σπουδαστές του να αποκτήσουν το Διεθνή Πιστοποιημένο τίτλο LRN. Η Πιστοποίηση LRN, επιπέδου Higher Diploma – Level 6 Equivalent, είναι αναγνωρισμένη από τον βρετανικό φορέα OFQUAL.

Ετήσια Προγράμματα Εξειδίκευσης

Αν νιώθεις πως θέλεις να κάνεις την διαφορά στην αγορά εργασίας, τότε το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 σου προσφέρει κατά αποκλειστικότητα ετήσια προγράμματα μετεκπαίδευσης & εξειδίκευσης, μέσα από τα οποία θα αποκτήσεις  συμπυκνωμένη και εξειδικευμένη γνώση που δεν προσφέρεται συνολικά από κανένα άλλο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Οι καταρτιζόμενοι στα προγράμματα μετεκπαίδευσης επαγγελματιών έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να αποκτήσουν Postgraduate Diploma – επιπέδου 7 από το Διεθνή Φορέα Πιστοποιήσεων LRN, αποκτώντας διευρυμένες δυνατότητες σε όλη την ΕΕ.

Γραφείο Σταδιοδρομίας

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 εξασφαλίζει εγγυημένη πρακτική άσκηση για τους σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων.  Πρόκειται για το πρώτο ΙΕΚ της χώρας που έδωσε τη δυνατότητα στους αποφοίτους του να έρχονται σε άμεση επαφή με τον επιχειρηματικό κόσμο. Μην το σκέφτεσαι άλλο! Μπες τώρα στο iekdelta360.gr και βρες το επάγγελμα που σου ταιριάζει!