Δυναμικό comeback για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά έκανε ο Τομέας Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, διοργανώνοντας Δωρεάν MasterClass, με εισηγητές τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή της άρσης βαρών & Ολυμπιονίκη ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ και την αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΚΑΦΙΔΑ (κάτοχο του Πανελληνίου Ρεκόρ, με την 4η καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη και 9η στον κόσμο)! 

Το εν λόγω MasterClass που πραγματοποιήθηκε στο υπερσύγχρονο Glyfada Campus του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στα Νότια Προάστια (Λ. Βουλιαγμένης 57), παρακολούθησαν οι νέοι σπουδαστές του Νο1 ΙΕΚ στη Γλυφάδα από τις ειδικότητες της Προπονητικής, της Φυσικοθεραπείας & της Αθλητικής Δημοσιογραφίας, αλλά και πλήθος νέων ενδιαφερομένων για σπουδές στα Αθλητικά Επαγγέλματα.

Μετά το πέρας των εισηγήσεων του σεμιναρίου από τους 2 μεγάλους αθλητές, ο Τομέας Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας βράβευσε τον Πύρρο Δήμα, διά χειρός της κας Αθηνάς Ξυνή, παρουσία των κ.κ.: Βούλας Κοζομπόλη (Προέδρου της Ένωσης Συμμετασχόντων στους Ολυμπιακούς Αγώνες –Ε.Σ.Ο.Α), Αντώνη Γλύκα (Διευθυντή Επικοινωνίας & Αθλητικού Τομέα ΙΕΚ ΑΛΦΑ) και Δημήτρη Μαζαράκη (Τομεάρχη Προπονητικής ΙΕΚ ΑΛΦΑ).

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι μεγαλύτεροι αθλητικοί φορείς της χώρας επιλέγουν την –επί σειρά ετών- συνεργασία με τον Τομέα Αθλητισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, στο επίπεδο της παροχής υποτροφιών σε νέους αθλητές τους, κοινών δράσεων και συνεργειών για την ανάδειξη του δίπολου «Αθλητισμός & Εκπαίδευση», διοργάνωσης δωρεάν σεμιναρίων και ημερίδων αποκλειστικά για τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, πρακτικής άσκησης των σπουδαστών/αποφοίτων του κορυφαίου Sports School στις αθλητικές εγκαταστάσεις τους, κ.ά. 

Δήλωσε συμμετοχή & γνώρισε από κοντά τα μεγαλύτερα ονόματα του Αθλητισμού σε επόμενα MasterClasses Προπονητικής:

bit.ly/3ZzOKh5

Σπούδασε κι εσύ Προπονητική στο ΙΕΚ των Πρωταθλητών: