Το ECOVER συμμετείχε στη μεγαλύτερη γιορτή βιολογικών, φυσικών και eco-living προϊόντων, το Bio Festival 2023, το οποίο άνοιξε τις πύλες του για 3η χρονιά και υποδέχτηκε 7.150 επισκέπτες στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, από τις 6-8 Μαΐου, με νέες τάσεις, προϊόντα και happenings της bio-κουλτούρας για μικρούς και μεγάλους. 

Με μια νέα #ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΖΩΗΣ, το ECOVER έδωσε το παρών, ως ένας από τους πολλούς συμμετέχοντες του φετινού Φεστιβάλ, με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, στο οποίο το κοινό μπορούσε να περιηγηθεί, να ανακαλύψει και να ενημερωθεί για τα βιώσιμα προϊόντα της εταιρείας, καθώς και να λάβει μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό ECOVER, χαρίζοντας πλούσια δώρα. Η φιλοσοφία του brand ότι «η επανάσταση ξεκινά από το σπίτι μας, και είναι οικολογική» αποτυπώνεται σε όλη την ιστορική διαδρομή του, από το Βέλγιο του 1979, με την πρώτη επίσημη κυκλοφορία των προϊόντων ECOVER μέχρι και σήμερα, από τον τρόπο παραγωγής μέχρι τον τρόπο παρασκευής κάθε προϊόντος. Άλλωστε, η αποστολή του είναι ένας πιο καθαρός πλανήτης μέσα από απλές καθημερινές πράξεις, όπως είναι ο τρόπος που πλένουμε και καθαρίζουμε. 

Το ECOVER πρωτοπορεί και ξεχωρίζει στον τομέα των καθαριστικών οικολογικών προϊόντων, με την παραγωγή τους να πραγματοποιείται στο καθαρό, «πράσινο» εργοστάσιό της στο Βέλγιο, το οποίο είναι πιστοποιημένο για μηδενικά απόβλητα, φιλικό προς το περιβάλλον και κατασκευασμένο από βιώσιμα δομικά υλικά, το οποίο μάλιστα τροφοδοτείται από 100% ανανεώσιμη ενέργεια. Ακόμη, τα καθαρά, eco-friendly συστατικά παρασκευής καθώς και οι συσκευασίες των προϊόντων της εταιρείας από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό μπουκάλι, μεγιστοποιεί το εγχείρημά της για ένα βιώσιμο μέλλον, φέρνοντας την επανάσταση στον τρόπο αντίληψης και υιοθέτησης της bio-κουλτούρας από τους καταναλωτές.

Η Brand Manager, Στεφανία Δημητρακοπούλου δήλωσε το εξής: «Ήταν μεγάλη η χαρά και η τιμή που το ECOVER συμμετείχε στο 3ο Bio Festival και μπορέσαμε να βρεθούμε ένα βήμα πιο κοντά στους καταναλωτές. Το ECOVER στηρίζει τέτοιες εκδηλώσεις, μέσω των οποίων ο κόσμος ενημερώνεται για έναν νέο, υγιεινό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ζωής. Η αλλαγή ξεκινάει από το σπίτι μας, μέσω των προϊόντων που χρησιμοποιούμε και σκοπός μας είναι να φέρουμε μια νέα επανάσταση ζωής, από τον τρόπο που καθαρίζουμε στο σπίτι μας, αλλά και για τη βιωσιμότητα του πλανήτη μας, ο οποίος είναι το πραγματικό σπίτι όλων μας». 

Το ECOVER δραστηριοποιείται σε έξι κατηγορίες καθαριστικών προϊόντων (υγρά απορρυπαντικά ρούχων, μαλακτικά ρούχων, υγρά πιάτων, ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων, υγρά καθαριστικά τουαλέτας, καθαριστικά γενικής χρήσης σπιτιού), καθώς και έχει λανσάρει και μία ειδική σειρά που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών για μεγάλους και παιδιά. Τα προϊόντα δεν δοκιμάζονται σε ζώα και είναι vegan-friendly.