Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega απέναντι από την Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη η Δόμνα Μιχαηλίδου το πρωί της Πέμπτης (18/05). Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απώλεια του πατέρα της.

«Όταν αρρώστησε ο πατέρας μου, τον Φεβρουάριο του 2021, όταν καταλάβαμε ότι η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη, η αγωνία μου ήταν αν θα προλάβει τις εκλογές. Και μάλιστα είχα την αγωνία και λέω σκέψου να είναι πολύ άρρωστος και να προλάβει τις εκλογές και να μην βγει και το καλό αποτέλεσμα. Είχα διπλή αγωνία, θα τις προλάβει; Και αν τις προλάβει, σκέψου να απογοητευτεί και να επιδεινωθεί η κατάστασή του», είπε αρχικά η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου είπε επίσης: «Το πρώτο τηλέφωνο της ημέρας είναι στη μητέρα μου και το τελευταίο ήταν στον πατέρα μου. Και αυτό το τελευταίο μου λείπει. Μου λείπει πολύ, μου λείπει η συμβουλή του. Ήταν ένας άνθρωπος που αξιολογούσα πάντα την προτροπή του και τη συμβουλή του και το πώς έβλεπε τα πράγματα. Είναι μια πολύ σοβαρή απουσία».