Η αναζήτηση δώρου για τον Γιώργο, τη Γεωργία, τον Θωμά και την Θωμαή, που γιόρταζαν χθες, έγινε εφέτος εύκολη υπόθεση με το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ». Ο λαχνός που μοιράζει κέρδη έως 10.000 ευρώ, αποτελεί ένα ξεχωριστό δώρο για ονομαστικές γιορτές, γενέθλια, επετείους και κάθε περίσταση. Διαθέτει, μάλιστα, ειδική περιοχή για αφιέρωση και μπορούμε να τον προσφέρουμε ως ευχετήρια κάρτα, μαζί με κάποιο άλλο δώρο που έχουμε επιλέξει.

Εορταστική έκπληξη από το ΣΚΡΑΤΣ στο Athens Metro Mall

Το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» επεφύλασσε εκπλήξεις σε όσους βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall, ψάχνοντας δώρο για τους εορτάζοντες της Κυριακής. Ένα τεράστιο ΣΚΡΑΤΣ, σε σχήμα δώρου, υποδεχόταν με κεράσματα τους επισκέπτες και τους έδινε τη δυνατότητα να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες, να τις εκτυπώσουν και να τις χαρίσουν σε αγαπημένα πρόσωπα.

Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ