Το ImpacTalk είναι ένας ανθρωποκεντρικός οδηγός κατανόησης της τέχνης της ζωής, της εξέλιξης, της επιτυχίας, της ηγεσίας.

Στο σύγχρονο περιβάλλον που διαρκώς μεταβάλλεται και καθημερινά υπερπληροφορεί, το ImpacTalk επικεντρώνεται στην ουσία της γνώσης,  με κοινό παρανομαστή τον Ελληνισμό και την Ηγεσία. Τα μέλη της κοινότητας του ImpacTalk συμμετέχουν σε έναν ανοιχτό διάλογο εξερεύνησης της ανθρώπινης δημιουργίας, σε όλα τα πεδία δράσης και έκφανσής της.

O Άνθρωπος, το Παρόν και το Μέλλον.

Μία ιστορικός και ένας φιλόσοφος συνομιλούν.

Σε μία συνάντηση κορυφής που πραγματοποιείται για πρώτη φορά και θα συζητηθεί. 

Η Μαρία Ευθυμίου, η ιστορικός, συγγραφέας και καθηγήτρια ΕΚΠΑ που τα τελευταία 15 χρόνια ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα παραδίδοντας μαθήματα ελληνικής ιστορίας και κερδίζοντας την αγάπη και την εκτίμηση ενός πολύ διευρυμένου κοινού.

Και ο Στέλιος Ράμφος, ο φιλόσοφος, πανεπιστημιακός και συγγραφέας εκτός άλλων του best seller  Η Λογική της Παράνοιας που έχει μελετήσει όσο κανείς άλλος τον νεοελληνικό ψυχισμό.

Σε συντονισμό του δημοσιογράφου και συγγραφέα, Μάκη Προβατά

ανταλλάσσουν απόψεις και απαντούν ζωντανά σε ερωτήσεις που αφορούν: 

  • το Χρόνο, το Παρόν και το Μέλλον
  • την ηγεσία και τα σύμβολα που τη χαρακτηρίζουν
  • την τεχνητή νοημοσύνη και τη νέα ηθική
  • τα fake news και τα εναλλακτικά γεγονότα
  • τον ατομικισμό και την ομαδικότητα.

Δηλώστε τη φυσική σας παρουσία στην εκδήλωση, στο link https://bit.ly/ImpacTalkLeadersLive2103 έως την Παρασκευή 17 Μαρτίου.

Τρίτη 21 Μαρτίου 12:00 μμ

Συνεδριακό Κέντρο Αρχαίου Ελαιώνα, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 

Πέτρου Ράλλη & Θηβών

The Leaders Live είναι ο νέος μεγάλος θεσμός του ImpacTalk που μέσα από ζωντανό διάλογο φέρνει κοντά τη νέα γενιά με ηγέτες από τους χώρους του Επιχειρείν, του Πολιτισμού, του Αθλητισμού, της Επιστήμης και της Οικονομίας προκειμένου να εμπνεύσουν την νέα γενιά με τις γνώσεις, τα βιώματα και την εμπειρία ζωής τους. 

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας εδώ στέλνοντας το όνομα και το email σας και εξασφαλίστε τη θέση σας καθώς και την ευκαιρία να θέσετε τη δική σας ερώτηση στο 2ο Leaders Live του ImpacTalk!