Η περίοδος του UEFA Champions League είναι μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές εμπειρίες. Κάθε χρόνο, οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι δίνουμε ραντεβού και μοιραζόμαστε το πάθος, την αγωνία, μεγάλες συγκινήσεις και ανατροπές.

Φυσικά, όλοι μας θα συμφωνήσουμε ότι το να συναντιέται η παρέα και να βλέπει μαζί τους αγώνες, όσο ωραίο και αν είναι, δε μπορεί να συγκριθεί με το να βρίσκεσαι στις κερκίδες του γηπέδου.

Πρόκειται για μία ανεκτίμητη εμπειρία την οποία μπορείς να ζήσεις και εσύ!

Διότι, φέτος, η Εθνική Τράπεζα σε αποκλειστικότητα με τη Mastercard, σου δίνουν την ευκαιρία να γίνεις και εσύ μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή! Χρησιμοποιώντας την πιστωτική σου κάρτα Mastercard® της Εθνικής Τράπεζας στις καθημερινές σου συναλλαγές έως και 05/02/2023, διεκδικείς διπλά εισιτήρια για να παρακολουθήσεις από κοντά αγώνες του UEFA Champions League στο εξωτερικό.

Κάθε συναλλαγή μετράει, αφού ισοδυναμεί με μία συμμετοχή στην κλήρωση, από την οποία θα αναδειχθούν οι τυχεροί που θα κερδίσουν διπλά εισιτήρια για κάποιον από τους αγώνες της φάσης των «16», των προημιτελικών ή των ημιτελικών του UEFA Champions League. Στα εισιτήρια συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αεροπορικής μετακίνησης και διαμονής στην πόλη διεξαγωγής του αγώνα.

Αν θέλεις κι εσύ λοιπόν να εξασφαλίσεις το «εισιτήριό» σου για τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, χρησιμοποίησε στις καθημερινές σου αγορές την πιστωτική σου κάρτα Mastercard από την Εθνική Τράπεζα.

Και αν δεν έχεις πιστωτική κάρτα, μπορείς να κάνεις την αίτησή σου εύκολα και απλά μέσω του Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας, επιλέγοντας εσύ την κάρτα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Η νέα γενιά πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας, Silver, Gold και Black, είναι εδώ και προσφέρουν ευελιξία, επιβράβευση σε κάθε σου συναλλαγή, ασφάλιση σε κάθε σου ταξίδι και άλλες ασφαλιστικές παροχές, προσωπική εξυπηρέτηση και πολλά ακόμη προνόμια!  

Τα εισιτήρια είναι προσφορά της Mastercard, επίσημου χορηγού του UEFA Champions League.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.