Για την περιπέτεια που έζησε στην Κωνσταντινούπουλη μίλησε η Ελληνίδα που τραυματίστηκε στην επίθεση που σημειώθηκε την Κυριακή (12/11). «Δόξα τω Θεώ είμαι υγιής και αρτιμελής» υπογραμμίζει και περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που είναι δύσκολο να ξεχάσει.

Η Ελληνίδα που είχε πάρει στην Κωνσταντινούπολη για τουρισμό αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη όπου θα συνεχιστεί η νοσηλεία της αργά σήμερα το απόγευμα.

«Δεν ξέρω πώς να το πω, σταματάει η ζωή σου»

«Ήμουν στην Ιστικλάλ και περπατούσα άνετα και, όπως ήμουν από τη δεξιά πλευρά, τρία μαγαζιά πιο κάτω έγινε η έκρηξη. Εκείνη τη στιγμή… σοκ! Στον αέρα μία λευκή λάμψη! Σε τινάζει προς τα πίσω. Δεν ξέρω πώς να το πω. Σταματάει η ζωή σου! Μέχρι τώρα αυτά τα βλέπαμε στις τηλεοράσεις. Δόξα τω Θεώ, είμαι υγιής και αρτιμελής. Μετά το πρώτο σοκ καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για τρομοκράτες. Κοιτάς γύρω και βλέπεις πως επικρατεί χάος, πόλεμος… πολύ άσχημη στιγμή! Ο κόσμος τρέχει πανικόβλητος κι εγώ πεσμένη στο έδαφος» δήλωσε η 26χρονη στην ΕΡΤ.

«Ξαφνικά, βλέπω να τρέχει πολύ αίμα απ’ το πόδι μου. Φοβήθηκα. Άμα δε το ζήσεις, δεν μπορείς να καταλάβεις τον φόβο που αισθάνεσαι. Είμαι πολύ τυχερή. Με βοήθησαν κάποια άτομα. Με πήγαν σε κάποιο μαγαζί… έκλεισαν τα στόρια… Έκλαιγε ο κόσμος, πανικός, φωνές, μωράκια, γονείς… Μετά περιμέναμε τα ασθενοφόρα. Λυπάμαι πολύ για τα άτομα που πέθαναν» επεσήμανε.

«Θαύμα έγινε και τη γλύτωσε» λέει ο πατέρας της

Σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα της 26χρονης, οι Τούρκοι θέλησαν να χρεώσουν στο ακέραιο τη νοσηλεία της Ελληνίδας στην οικογένεια.

«H κόρη μου βρίσκεται στο Νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης με ένα τραύμα απ’ τη βόμβα στο πόδι της …της βάλανε γύψο, της σταμάτησαν την αιμορραγία και ήταν αύριο να την χειρουργήσουν να της βγάλουν το θραύσμα.

Έκλαιγε η σύζυγος, γιατί μας πήραν και ακούσαμε το παιδί να κλαίει να ωρύεται ότι είναι στο νοσοκομείο και πάθαμε σοκ… θαύμα έγινε και τη γλύτωσε. Σημασία έχει ότι δεν διατρέχει κίνδυνο και μένει μόνο να πραγματοποιηθεί εγχείρηση για να αφαιρεθεί το κομμάτι της βόμβας από το πόδι» είπε ο πατέρας της.