Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Μαρίνας Υψηλάντη, κόρης της ηθοποιού Αιμιλίας Υψηλάντη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 χρόνων χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια του θανάτου της.

Ανακοίνωση για τον θάνατο της Μαρίνας Υψηλάντη εξέδωσε το θέατρο Αργώ ενώ το δικό της μήνυμα στέλνει και η Αιμιλία Υψηλάντη, μετά το βαρύ πένθος στο οποίο βυθίστηκε από τον αιφνίδιο θάνατο της κόρης της.

«Ο αιφνίδιος θάνατος της πολυαγαπημένης μας κόρης και μητέρας Μαρίνας γέμισε θλίψη την καρδιά μας. Ευχαριστώ όλους εσάς φίλους, γνωστούς και άγνωστους για την συμπαράσταση σας και τα κύματα αγάπης που λάβαμε αυτές τις πολύ δύσκολες ημέρες του πένθους» αναφέρει η Αιμιλία Υψηλάντη και η κόρη της εκλιπούσας, Άρτεμις.

«Το θέατρο Αργώ πενθεί. Όλοι οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες του θεάτρου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και την λύπη τους για τον θάνατο της Μαρίνας Υψηλάντη.

Το θέατρο από τις 18 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει κανονικά, καθώς και οι παραστάσεις της “Κυρίας Κλάιν”» αναφέρει η ανακοίνωση του θεάτρου.