Σοκαρισμένη για τον θάνατο της 29χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην περιφερειακή Υμηττού λίγο μετά τις 5:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/11) δηλώνει η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στο Newsbeast. «Ήταν στο δίπλα γραφείο από το δικό μου» είπε για την νεαρή που έβλεπε καθημερινά καθώς ήταν ειδικευόμενη στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

«Είναι σοκαριστικό αυτό που συνέβη» μας είπε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνα – Πειραιά για την 29χρονη γιατρό.

«Ήταν ειδικευόμενη γιατρός. Ήταν στο τμήμα της Ά Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου. Είναι σοκαριστικό το να φεύγουν από τη ζωή νέα άτομα» πρόσθεσε η Ματίνα Παγώνη.

Το τροχαίο δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή στην 29χρονη, σημειώθηκε λίγο μετά την έξοδο της Αττικής Οδού στην περιφερειακή Υμηττού στο ρεύμα προς Αθήνα.

Κινούνταν ανάποδα και συγκρούστηκε με ταξί

Πληροφορίες του Newsbeast αναφέρουν πως το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε η ειδικευόμενη γιατρός φέρεται να κινούνταν ανάποδα στο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με ένα ταξί.

H ειδικευόμενη γιατρός φέρεται να μπερδεύτηκε και να έστριψε αριστερά νωρίτερα από ότι έπρεπε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες φέρεται μέχρι τη στιγμή που συγκρούστηκε με το ταξί να είχε διανύσει κινούμενη ανάποδα περίπου ένα χιλιόμετρο.

Η Πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο απεγκλώβισε τους δύο οδηγούς οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και λίγο μετά ανακοίνωσε πως η 29χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της.

Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί η Τροχαία Αττικής.

Το tweet της Πυροσβεστικής