Με τρεμάμενη φωνή μιλάει μέσα από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται μετά από το ατύχημα που είχε στο Allou Fun Park, η 25χρονη Γεωργία, μία από τα τέσσερα άτομα που τραυματίστηκαν όταν εκσφενδονίστηκαν από το βαγόνι παιχνιδιού.

Η 25χρονη Γεωργία μίλησε την Παρασκευή (9/9) στην εκπομπή του Alpha Τlive και αναφέρθηκε σε παλαιότερη επίσκεψή της στο Allou Fun Park.

«Πριν από κάποιους μήνες βρισκόμουν πάλι στο λούνα παρκ για να πάω περάσω καλά. Θυμάμαι πολύ καλά ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο τέλος, στη δεύτερη τσουλήθρα σε τραβούσαν φωτογραφία ώστε να την πάρεις μετά για να την κρατήσεις» επεσήμανε χαρακτηριστικά η 25χρονη κοπέλα.

«Η κόρη μου βιώνει ένα μετατραυματικό σοκ»

Στην εκπομπή του Alpha μίλησε επίσης η μητέρα της 25χρονης κοπέλας τονίζοντας πως η Γεωργία σήμερα θα πάρει εξιτήριο. «Η κόρη μου βιώνει ένα μετατραυματικό σοκ, έχουμε δρόμο μπροστά μας» ανέφερε.

«Βρισκόμαστε όλοι σε σοκ, εγώ καλά καλά δεν μπορώ να μιλήσω, φανταστείτε το παιδί. Ξαφνικά ένα από βράδυ από τη διασκέδαση του παιδιού βρεθήκαμε στο νοσοκομείο» δήλωσε.

«Η εκτίμηση είναι η διάσειση. Έχει τραύμα στον αγκώνα που έχει βάθος. Δεν είχαμε κάποιο οργανικό παθολογικό πρόβλημα. Δεν μπορεί να πάει όμως να πάει από το κρεβάτι ως την τουαλέτα γιατί ζαλίζετε. Οι γιατροί λένε πως είναι από το στρες. Την επισκέφτηκαν σήμερα ψυχίατροι και ψυχολόγοι. Μου είπαν ότι βιώνει μετατραυματικό σοκ που θέλει παρακολούθηση» επεσήμανε η μητέρα της 25χρονης.

«Το παιδί δεν θυμάται, έχει απώλεια μνήμης δεν θυμάται τίποτα από το γεγονός, από χτες άρχισε να επικοινωνεί μαζί μας» τόνισε.

«Βγαίναμε από το δωμάτιο και μας φώναζαν μέσα και μας ρωτούσε εάν γυρίσαμε από διακοπές» τόνισε η μητέρα της 25χρονη. «Δεν μπορεί να θυμηθεί απλά πράγματα» πρόσθεσε.