Η αίρεση που δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη δέχεται πιστούς από όλα τα μέρη του πλανήτη και μετά από μια γυναίκα που ταξίδεψε από το Περού μέχρι την Ελλάδα για ένα «θαύμα», αποκαλύφθηκε ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Εμανουέλ Ολισαντέμπε είχε σχέσεις με την συγκεκριμένη οργάνωση.

Σύμφωνα με βίντεο που πρόβαλε το Mega και η εκπομπή Live News, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, καθώς ταλαιπωρούνταν από τραυματισμούς την περίοδο που ήρθε στην Ελλάδα, επισκέφθηκε την «Εκκλησία των Εθνών» για να βρει την λύση.

Έτσι, όπως φαίνεται στο βίντεο που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό, ένας πάστορας ραντίζει με «θαυματουργό νερό» το γόνατο του Ολισαντέμπε, με τον τελευταίο να σηκώνεται και να τρέχει στο χώρο της τελετής αμέσως μετά, ισχυριζόμενος ότι ήταν καλύτερα.

«Εντυπωσιάστηκα όταν είδα το πρόσωπό του γιατί οι περισσότεροι δε θα πιστέψουν ότι είναι ο Ολισαντέμπε του Παναθηναϊκού», ανέφερε χαρακτηριστικά ένα άτομο στο βίντεο που προβλήθηκε στο Mega.

Η «προφήτης» Ευγενία

Ακόμα, ένα βίντεο που αφορά την αίρεση που έκανε δημόσιους εξορκισμούς στη Θεσσαλονίκη αρχίζει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και υποτίθεται ότι δείχνει το θέλημα του Θεού, που ζητά μια γυναίκα «προφήτη».

Το βίντεο έχει αναρτηθεί στον επίσημο λογαριασμό της οργάνωσης και δείχνει τον τωρινό επικεφαλή της οργάνωσης, να χρίζει ως «προφήτισσα» την Ευγενία Ζεφτερίδου, η οποία πλέον θα μπορεί να πραγματοποιεί εξορκισμούς.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο βίντεο προκαλεί εντύπωση το γεγονός, ότι αρκετοί χρήστες έχουν γράψει στα αγγλικά πως διαφωνούν με αυτή την απόφαση της αίρεσης, όχι γιατί θεωρούν λάθος τα πιστεύω της, αλλά το γεγονός πως η γυναίκα δεν μπορεί να είναι ίση ή ανώτερη του άντρα

«Η γυναίκα δεν μπορεί να διατάζει τον άντρα, πρέπει να τον υπηρετεί… Αυτά που κάνετε είναι σατανικά», αναφέρει με έμφαση ένας χρήστης, κάτω από το βίντεο.