Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου, στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Προληπτικά, οι αρχές προχώρησαν στο κλείσιμο και των δυο ρευμάτων της οδού Μπότσαρη, από το ύψος της Βασιλίσσης Όλγας έως και τη Δελφών.

Η φωτιά ξέσπασε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες το απόγευμα της Δευτέρας (22/8) σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου, επί της Μπότσαρη με Βασιλίσσης Όλγας.

Στο σημείο έσπευσαν για την επιχείρηση κατάσβεσης οκτώ πυροσβέστες με τρία υδροφόρα οχήματα, μεταξύ των οποίων και κλιμακοφόρο, ενώ έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Μπότσαρη.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν κατασβέσει τη φωτιά, ωστόσο συνεχίζει να βγαίνει έντονος καπνός από το σπίτι σύμφωνα με το grtimes.gr.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες τη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά υπήρχε μέσα μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία απομακρύνθηκε με τη βοήθεια της πυροσβεστικής. Η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, με αναπνευστικά προβλήματα.

Όπως δήλωσε γυναίκα που γνωρίζει την ηλικιωμένη ένοικο του διαμερίσματος όπου ξέσπασε η φωτιά, η ηλικιωμένη ζούσε με δύο σκυλιά στο σπίτι της, τα οποία αγνοούνται. Πυροσβέστες βρίσκονται ακόμα εντός του σπιτιού ρίχνοντας συνέχεια νερό, ενώ ελέγχουν και τα γειτονικά διαμερίσματα για παν ενδεχόμενο.