Πολύχρωμα στολίδια, τεράστια ζαχαρωτά, χιλιάδες λαμπιόνια και εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα συνθέτουν το σκηνικό των Χριστουγέννων στο Pantheon Plaza.

Η έναρξη της εορταστικής περιόδου δίνεται την Παρασκευή 17 στις 21.00 και το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις 15.00 με το κλασικό θεατρικό έργο «Καλά Χριστούγεννα κ. Σκρούτζ», στον κινηματογράφο Movie Star.

65 διπλές προσκλήσεις για τις δύο πρώτες παραστάσεις θα δωρίζονται καθημερινά στους επισκέπτες που θα φτάσουν πρώτοι στο ειδικό stand στο Pantheon Plaza από τη Δευτέρα 13 έως και την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, 18:00-21:00 (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

Στο γευστικότατο «Σοκολατένιο Χωριό» ο Άγιος Βασίλης θα παίζει και θα φωτογραφηθεί με τους μικρούς επισκέπτες στην τεράστια λαχταριστή τούρτα. Φυσικά, από τα Χριστούγεννα δε μπορούν να λείπουν τα ξωτικά.

Φέτος, τα σοκολατοξωτικά «βουτηγμένα» στη σοκολάτα, θα βοηθούν τα παιδιά να δημιουργούν ευφάνταστες χειροτεχνίες. Επόμενος σταθμός είναι το «Σοκολατένιο σπίτι του Άγιου Βασίλη». Εκεί η γυναίκα του Άγιου Βασίλη θα διηγείται όμορφα παραμύθια και παρέα με τα παιδιά, θα δημιουργεί πρωτότυπα χειροτεχνήματα από πλαστελίνη.

Προσκαλέστε την αγαπημένη σας παρέα, φορέστε τα εορταστικά σας και μαζί την καλύτερη διάθεσή σας σπεύστε πρώτοι για να απολαύσετε την παράσταση που σας προτείνουμε!

Γιατί τα Χριστούγεννα είναι μαγικά και παραμυθένια στο Pantheon Plaza!