Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να φροντίζεις τους δικούς σου ανθρώπους. Είτε επειδή γιορτάζετε κάτι συγκεκριμένο, είτε επειδή είναι απλά Κυριακή! Άλλωστε, εμείς οι Έλληνες πάντα θα βρίσκουμε αφορμή για ένα όμορφο τραπέζι που θα χωρέσει όλους τους αγαπημένους μας ανθρώπους και θα μετατρέψει την κάθε στιγμή σε γιορτή.

Ως γνήσιοι λάτρεις των φιλικών και οικογενειακών τραπεζωμάτων, λοιπόν, αποφασίσαμε να ετοιμάσουμε ένα πλούσιο τραπέζι για φίλους και συγγενείς ξοδεύοντας λιγότερο από 6 ευρώ κατ’ άτομο! Απίστευτο σου ακούγεται; Εμείς κάναμε την έρευνά μας και σου εγγυόμαστε ότι είναι απόλυτα εφικτό, αρκεί να κάνεις τα ψώνια σου σε ένα κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος!

Διάβασε τη συνέχεια και μάθε ένα – ένα τα βήματα για το πώς το πετύχαμε.

Καταρχάς, να διευκρινίσουμε ότι θέλαμε να παρουσιάσουμε ένα τραπέζι λαχταριστό, δημιουργικό και φυσικά άκρως ποιοτικό. Έτσι, σχεδιάσαμε ένα πλήρες μενού με ορεκτικό, κυρίως πιάτο, συνοδευτικά και επιδόρπιο, ικανό να χορτάσει 4 άτομα.

Μπρουσκέτες

Κι επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, θέλαμε τα ορεκτικά μας να θέσουν τον σωστό τόνο για ολόκληρο το μενού. Ως λάτρεις της ιταλικής κουζίνας, αποφασίσαμε να σερβίρουμε ωραιότατες μπρουσκέτες με ξεροψημένο ψωμί, ΑΒ λιαστές ντομάτες, ΑΒ τυρί γκούντα και μυρωδικά. Εύκολες στην προετοιμασία και στο σερβίρισμα, αποτελούν το ιδανικό ορεκτικό, καθώς μπορείς να παρουσιάσεις πολλές δημιουργικές παραλλαγές αξιοποιώντας διαφορετικά υλικά.

Σαλάτα με ντομάτες και μοτσαρέλα

Τραπέζι χωρίς σαλάτα, δεν γίνεται. Εμείς χρησιμοποιήσαμε ΑΒ τομάτινια ελληνικής παραγωγής, και ΑΒ μοτσαρέλα φρέσκια τα οποία και «ντύσαμε» με ένα ντρέσινγκ από ΑΒ βαλσάμικο ξύδι και μυρωδικά.

Παρέα σε τραπέζι με φαγητό

Για κυρίως πιάτο προτείνουμε μια λαχταριστή χειροποίητη πίτσα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους και εύκολα προσαρμόσιμη στις γεύσεις του καθενός, αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα όμορφο τραπέζι. Εμείς βάλαμε ΑΒ regato τριμμένο, ΑΒ μανιτάρια και ΑΒ μπέικον.

Και όλα τα παραπάνω, τα συνοδεύσαμε με εκλεκτό ΑΒ κρασί.  

Φυσικά ολοκληρωμένο γεύμα χωρίς επιδόρπιο δεν γίνεται! Και έτσι στο τέλος, απολαύσαμε τα κλασικά ΑΒ παγωτίνια!

Παρέα που τσουγκρίζει ποτήρια με κρασί

Ας κάνουμε, λοιπόν, τους υπολογισμούς μας. Για ένα δείπνο 4 ατόμων ξοδέψαμε:

Για τα ορεκτικά: 5€

Για τη σαλάτα: 4€

Για το κυρίως πιάτο: 7€

Για το επιδόρπιο: 3€

Για τα ποτά: 3€

Σύνολο: 22€

Το μυστικό της επιτυχίας το έχουμε ήδη αποκαλύψει! Κάναμε όλα μας τα ψώνια στα ΑΒ Βασιλόπουλος, τη μόνη αλυσίδα σουπερμάρκετ που προσφέρει άριστη ποιότητα με προσιτές τιμές για όλους. Διαθέτοντας μας μια μεγάλη ποικιλία, με πάνω από 700 αγαπημένα προϊόντα σε σταθερά χαμηλές τιμές κάθε μέρα, η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος ήρωας πίσω από κάθε χαμόγελο που θα εισπράξεις στο επόμενο οικογενειακό ή φιλικό σου τραπέζι. Παράλληλα, με τα αγαπημένα μας προϊόντα σε χαμηλές τιμές, η ΑΒ εγγυάται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και μας παρέχει άφθονες ιδέες για υπέροχες, γευστικές δημιουργίες καθημερινά.

Ανακαλύψτε κι εσείς, εύκολα, τα προϊόντα της λίστας «Κάθε μέρα χαμηλή τιμή» με το γαλάζιο χεράκι, τόσο στα φυσικά καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, όσο και στο ΑΒ Eshop και σχεδιάστε σήμερα κιόλας το επόμενό σας τραπέζι!