Και ποιος δεν έχει περιηγηθεί ώρες κάτω από τον ήλιο στην αναζήτηση μίας ονειρεμένης ερημικής παραλίας, προκειμένου να χαλαρώσει πραγματικά μακριά από όλους και όλα. Οι ερημικές παραλίες αποτελούν συχνά “αστικούς μύθους” που οδηγούν σε ένα πραγματικό κυνήγι χαμένου θησαυρού. Κάθε φορά που επισκεπτόμαστε ένα νησί ή κάποιο παραλιακό μέρος, αναζητάμε πάντα εκείνες τις απομονωμένες παραλίες, για τις οποίες όλοι έχουν ακούσει, αλλά λίγοι έχουν επισκεφθεί.

Κάποιες φορές ο θησαυρός είναι άνθρακας και απλά καταλήγουμε σε ακόμη μία παραλία γεμάτη τουρίστες, ρακέτες και φασαρία. Υπάρχουν όμως και εκείνες οι στιγμές, που το κυνήγι μας ανταμείβει με μία πραγματικά απομονωμένη παραλία η οποία συνδυάζει ένα υπέροχο ακατέργαστο τοπίο, κρυστάλλινα παρθένα νερά και απέραντη γαλήνη.

Ούζο πλωμαρίου

Μία τέτοια αποστολή ξεκίνησε ο Γιώργος Λέντζας. Ο αγαπημένος μας Γιώργος με συνοδοιπόρο το Ούζο Πλωμαρίου καλωσορίζει το καλοκαίρι και μας καλεί όλους να ανακαλύψουμε και να αποκαλύψουμε ερημικές παραλίες, με τον πιο μαγικό τρόπο!

Γνωστός για την αγάπη του για ταξίδια, αλλά και για το χιούμορ του, ο Γιώργος μαζί με την παρέα του, έχουν βάλει στόχο να ανακαλύψουν μυστικές παραλίες και μας τις παρουσιάζουν μέσα από χιουμοριστικές ιστορίες και σπαρταριστά παραδείγματα, δίνοντας μας να καταλάβουμε το τι σημαίνει πραγματικά ερημική παραλία. 

Ούζο πλωμαρίου

Εκεί που πιστεύουν ότι βρήκαν την πιο μυστική παραλία τους περιμένει μια τρανταχτή απόδειξη ότι κάποιος άλλος την έχει βρει πρώτος…..το αγαπημένο Ούζο Πλωμαρίου βρίσκεται ήδη εκεί και είναι η απόδειξη ότι κάποιος άλλος κολύμπησε στα νερά της παραλίας, είδε από εκεί το ηλιοβασίλεμα, παρέα με ουζάκι.

Άρρηκτα συνδεδεμένο με το καλοκαίρι και τον ξανθό ήλιο, το Ούζο Πλωμαρίου αποτελεί βασικό συστατικό για κάθε καλοκαιρινό Ραντεβού στον Ήλιο, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες παραλίες. 

Πάρε μέρος και εσύ στην αναζήτηση!

Ούζο πλωμαρίου

Με όχημα τις μυστικές παραλίες ο Γιώργος Λέντζας σε καλεί να ανακαλύψεις αλλά και να μοιραστείς αγαπημένες ερημικές παραλίες της Ελλάδας και να μπεις στον διαγωνισμό για να ζήσεις μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία: μια αξέχαστη βόλτα με ιστιοπλοϊκό, στο χρυσό μονοπάτι μιας δύσης ηλίου, με θέα τη θάλασσα και μαζί με την παρέα του Ούζο Πλωμαρίου, μουσική και παραδοσιακοί μεζέδες θα ολοκληρώσουν τη μοναδική εμπειρία.

Μπες στο προφίλ του Γιώργου στο Instagram και μάθε πώς!

Ο διαγωνισμός λήγει στις 11 Ιουλίου καλή επιτυχία!