Κάθε άλλο παρά ειδυλλιακές είναι οι συνθήκες εργασίας στη Μύκονο, σύμφωνα με καταγγελία εργαζόμενης. Όπως αποκαλύπτει η κοπέλα, μιλώντας στο Mykonoslive.tv, αναγκάστηκε επί τρεις ολόκληρους μήνες να κοιμάται στο αυτοκίνητο, καθώς το κατάλυμα που της παραχώρησε η επιχείρηση που εργαζόταν ήταν χωμένο σε σπηλιά, γεμάτο υγρασία, με έπιπλα φαγωμένα από τα ποντίκια και οι συγκάτοικοί της ήταν όλοι άντρες.

«Αποφάσισα ότι δεν μπορώ να μείνω σε ένα τέτοιο σπίτι, να κοιμηθώ σε ένα δωμάτιο με τόση μούχλα, και είπα ότι προτιμώ να μείνω στο αυτοκίνητο, όπου ξέρω πού θα ακουμπάω, παρά σε ένα τέτοιο σπίτι» αναφέρει.

«Μια παραλία με κοίμιζε και με… έπλενε. Κοιμόμουν στις ξαπλώστρες και έκανα μπάνιο στις ντουζιέρες. Τα ρούχα μου τα έπλενα στην τουαλέτα της καφετέριας που ήταν στην παραλία. Όλη τη μέρα τριγυρνούσα μέχρι να έρθει η ώρα να πάω στη δουλειά και προσπαθούσα να αντέξω» συγκλονίζει.

«Επί έναν μήνα πάθαινα δηλητηρίαση από το φαγητό της επιχείρησης»

Επιπλέον, η κοπέλα κατήγγειλε ότι ο εργοδότης της δεν της κατέβαλε όλα τα δεδουλευμένα, κι ας δούλευε παραπάνω ώρες και χωρίς ρεπό.

«Επί έναν μήνα πάθαινα δηλητηρίαση από το φαγητό της επιχείρησης και όχι μόνο εγώ, όλα τα παιδιά. Απαγορευόταν να πίνουμε νερό όταν τελείωνε η μπουκάλα του προσωπικού» συγκλονίζει.