Ένα τραγικό παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα για δύο οικογένειες, την οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη και του 19χρονου Άλκη από τη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας της δολοφονημένης Ελένης και η μητέρα του δολοφονημένου Άλκη εργαζόταν μαζί.

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης Τοπαλούδης μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (4/2) στην εκπομπή του Alpha «Tlive» εκφράζοντας τη θλίψη του για τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη και θυμήθηκε τη δική του κόρη που έφυγε με βασανιστικό τρόπο από τη ζωή.

«Η μάνα του Άλκη ήταν αυτή που μέσω του Facebook την ημέρα της κηδείας, πολύ πρωί στις 7, έστειλε αίτημα φιλίας στη σύζυγό μου γιατί τη γνώρισε. Μας συγκλόνισε, είχε το κουράγιο και τη δύναμη να μας στείλει μήνυμα και φωτογραφίες από το παιδί της που σε λίγες ώρες θα το αποχαιρετούσε για πάντα» δήλωσε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

Η Ελενη Τοπαλούδη

«Η μητέρα του Άλκη θυμόταν την Ελένη μας»

«Θυμόταν χαρακτηριστικά ποια χρονιά ήταν στο Διδυμότειχο και θυμόταν και την Ελένη μας που πήγαινε τότε στη Β΄Δημοτικού» είπε.

«Το θεώρησα υποχρέωση να στείλουμε ένα στεφάνι και να ευχηθούμε καλή αντάμωση με την Ελένη μας. Aς μας προστατεύουν εμάς του δύσμοιρους γονείς και όλους τους συγγενείς» δήλωσε φανερά συγκινημένος ο Γιάννης Τοπαλούδης.

«Είναι τραγικά άδικο για εμάς που μεγαλώνουμε έτσι τα παιδιά μας, που έχουμε όνειρα για αυτά γιατί κάποιoi αδιαφορούν και δεν ανατρέφουν σωστά τα παιδιά τους. Γιατί να το πληρώνουμε αυτό το βαρύ τίμημα εμείς οι γονείς που είμαστε δίπλα στα παιδιά μας; Γιατί να έρχονται κάποια τέρατα και να σκορπούν στις οικογένειες μας απέραντη θλίψη και οδύνη; Δεν έχει όριο, δεν σταματά αυτός ο πόνος, θα είναι μέχρι να πεθάνουμε. Δεν θα πληρώσουν δυστυχώς αυτά τα τέρατα» συμπλήρωσε.

«Να σταθώ και στον πατέρα του Άλκη που είχε τη δύναμη να προτείνει να γίνει ένας αγώνας φιλικός στη μνήμη του Άλκη. Εγώ θα προτείνα να γίνεται κάθε χρόνο και όλα τα χρήματα να δίνονται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα και να γίνεται και αιμοδοσία από όλους τους φιλάθλους για να αναπληρωθεί αυτό το αίμα που χύθηκε από την αρτηρία και την καρδιά του αδικοχαμένου Άλκη» είπε κλείνοντας.